Milyen a székesfehérvàri szülészet?
Ha nem is a szülés lesz a legfélelmetesebb dolog, akkor maga a kórház biztosan. Legalábbis ezzel riogatnak azok az ismerőseim akik itt szültek. Tényleg olyan rossz az a 3-4 nap bent? Mik a tapasztalatok? Milyenek a csecsemősök, orvosok, stb.
24 éves kismama vagyok, első gyermekem, és 38 hetesek lettünk. :)
2x szültem itt.
Az elsőnél rossz szülés élménnyel távoztam, mert indokolatlanul csak fekve vajudhattam mozdulatlanul, gépre kötve. Kitolásnál szó szerint kikötöztek, pedig azon kívül, hogy sírtam fájdalmamban semmi nem volt.
A második szülésre pont azt az orvost "kaptam", akihez az sztk-ban jártam. Imádtam. Iszonyú jó élménnyé tette azt a szülésem.
Az osztályról annyit, én mind a 2x ugyan abba a szobába kerültem. 4ágyasba.
Múltkor volt itt egy ugyan ilyen kérdés, ott váltig állította egy nő, hogy válogatnak, kit hova tesznek, mert pl (bunkó leszek, de a lényeget írom) cigány mellé nem tesznek be fehér embert.
Na ez sem nálam, sem barátnőimnél nem jött be.
Hiába látogatási tilalomban szültem mind a 2x, mind a 2 alkalommal volt roma szobatársam, akikhez én nem tudom hogyan, de reggeltől estig járt a pereputty. leszarták, hogy pihennék, szoptatnék, ők benn voltak az ágy mellett.
Éjjel aludni lehetetlen, akkora hangzavar van. Mire végre elaludna az ember, 4fele már valami bazinagy, bazihangos kocsikat tologattak, mindenki felkelt rá.
A csecsemősök közt is voltak bunkók. Pl a 2.gyerekkel voltam benn és kioktatott, hogy rosszul öltöztetem a gyereket, mert a body-t nem a fején át kell ráadni, hanem alulról felfele.
Vagy mikor szerettem volna egy gyógyszert kérni, mert migrénes vagyok és a meleg miatt megfájdult a fejem, kb kioktatott, nem ad, mert a szülés fáj, ezt nem lehet csillapítani. Hiába mondtam, hogy a fejem....
szóval összességében elviselhető, de nem egy wellnes pihenés. én hazamentem és mint akin átment egy kamion, annyira fáradt voltam, fájt mindenem a kényelmetlen ágytól mind a 2x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!