Szinte minden hasonló témában be szoktam kommentelni, hogy a dokik nem kezdik időben a rendelést, alibiznek, telefont nem veszik fel és erre mégis tojik mindenki.
Ha ilyen jó orvosnak lenni, gondolom már te is megszerezted ezirányú diplomád és napi 48 órát rendelsz igaz?
2024. ápr. 25. 14:30
12/20 A kérdező kommentje:
9.
Nem a tapasztalatait írja le, hanem
- kinyilatkoztatja, hogy nem is lóg mindenki, hanem csak minden 2.;
- menjek én is dokinak, aztán lóghatok kedvemre;
- biztos én is voltam már kamutáppénzen (nem voltam), mert ha voltam, akkor a dokik is jogosultak lógni.
Ezek volnának a tapasztalatok?
2024. ápr. 25. 19:40
13/20 Ypszilon1980 válasza:
Valamennyire egyetértek ezzel, de azért nem minden van úgy ahogy leírják. Egyébként a cikkből én azt hiányolom, hogy nincs semmi arra vonatkozóan, hogy mi lesz erre akkor a megoldás, vagy mi a szankció, a vizsgált helyeken miért van így, mi ennek az oka, stb. Ergo ez csak egy süketelés egyelőre.
2024. ápr. 25. 22:51
14/20 anonim válasza:
Ez vicces lesz, majd kiderül ki mennyit túlórázott ingyen és akkor ki kell fizetniük:-D
2024. ápr. 27. 07:11
15/20 Ypszilon1980 válasza:
Egyrészt valóban az a kérdés, hogy a ledolgozott órákat pluszban is értékelik-e vagy csak a negatív irányt veszik figyelembe. Ergo odamennek és ha valaki tovább bent van, akkor hazaküldik? Épületek állapotát, a körülményeket is figyelik, vagy csak az élő személyek vegzálása a cél?
2024. ápr. 27. 10:20
16/20 anonim válasza:
15ös jó kérdés. Meg az eszközök meglétét, személyes higiénia feltételeit stb vajon nézik-e. Mert azért az nem vicces hogy a munkahelyre egy éve felváltva hordjuk a wc papírt és a folyékony szappant. Fertőtlenítő szintén akkor van ha viszünk.
2024. ápr. 27. 10:42
17/20 Ypszilon1980 válasza:
Én mondok jobbat. Van ahol a személyzetnek nincs külön wc, pl. nálunk, és akkor csodálkozunk, hogy sokunk hasmenésekkel meg bélrendszeri problémákkal kell TP-re menjen? Meg összeszedünk mindenféle húgycsőgyulladást, stb.? A wc persze rendszeresen nincs lehúzva, wc kefét az emberek nem ismerik, sorolhatnám..... Most csak az a fontos, hogy menj be dolgozni és nehogy már 15 perccel előbb elmenjél. Vagy az a baj, hogy bemész fél órával előbb és segítesz a kollégádnak? De nem baj, ezentúl bemegyek 15 perccel előbb és majd szépen megkávézok, megreggelizek és senki sem szólhat semmit. A legnagyobb baj nem az, hogy mondjuk nekünk be kell vinni valamit, hanem az, hogy ezt a kevés fizudból kell finanszíroznod. A kötelező maszkot is hagy ne mondjam, én vittem be, mert kaphatsz ilyen kötözőset maximum, napi 1-et, amit egyébként hivatalosan 3 óránként kellene cserélni ugye. Jó, nem vágott földhöz, de ne basszus.....
2024. ápr. 27. 11:40
18/20 anonim válasza:
16, én írtam hogy vinni kell a wc papírt. Basszus a ti helyzetetek durvább mint a miénk nekünk legalább van személyzeti wc, bár takarítani nem szokták, vagyis de, mi magunknak. Múltkor egy kolléga szorult ba a mosdóba mert ugye a zár se működik rendesen. Szerencsére a a legtöbbünknél van csavarhúzó ilyen esetekre.
És a rengeteg elszámolatlan túlóra. Mi azt beszéltük, ha odajönnek szőrszálhasogatni, akkor megmondjuk hogy oké, percre pontosan ott leszünk műszak kezdésre(egy perccel se hamarabb) és műszak végén percre pontosan állunk fel és hagyunk ott mindent, oldja meg az aki kitalálta ezt a rendszert.
2024. ápr. 27. 11:49
19/20 Ypszilon1980 válasza:
#18: Igen, de tudod azért mi nem vagyunk ilyenek és ezt ki is használják.
2024. ápr. 27. 11:55
20/20 anonim válasza:
19es sajnos nem..de már annyira fáradtak vagyunk a sok ingyen túlórától hogy kezd betelni a pohár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!