Hol tudom megnézni mennyi egészsegügyi járulekot kell fizetnem ha van ügyfelkapum?
Lépésről lépesre írja le légyszíves aki tudja, hol találom azt az ügyfelkaput/fiók részt, ahol nyílvan van tartva mennyi egészsegügyi járulekot kell befizetnem ?
Van ügyfelkapum a Nav/gov-hoz meg a Neakhoz de már fogalmam sincs, hogy tudom megnézni ezt az infót.
Addig megvan ,hogy az Ebev-ben vagyok meg a szolgáltatások menü résznél van , de itt megakadtam.
Lehet ,hogy már nem itt lehet nézni?
Bejelentkezés gombra kattintva az ügyfélkapus felhasználóneveddel és jelszavaddal belépsz a NAV rendszerébe. Ott keresel egy olyan lekérdezési lehetőséget, hogy "adószámla". Ha van fizetési kötelezettséged, azon látni fogod, hogy mikor esedékes és mekkora összegben. 408. adónemen lesz nyilvántartva az egészségügyi szolgáltatási járulék.
Ebev. Hu / kaü - jelszó - azonosító beiraás. Ebev felület : szolgáltatások, adoófolyoszamla, lekerdezés (mai dátum ig) ha az Eü szolg soron van Előírt a bal oldalon, jobb oldalon nincs elég befizetes, és az egyeleg tartozást mutat, akkor elmaradás van.
Nyugi, a nav felszólít eleve
őőő egyszerű amúgy
a befizetés az a határidő napján íródik elő, viszont hogy mennyit kell fizetned azt neked kell tudni, és kifizetni határidőig (előtt)
nagyon egyszerű
egész hónapra idén 11.300 forint, tört hónapra 380 forint x fizetendő napok száma
"egyszerű amúgy
a befizetés az a határidő napján íródik elő,"
Pontosítanék: Nem a befizetés íródik elő az esedékesség napján, hanem a kötelezettség. A befizetés azzal a nappal könyvelődik fel, amelyik napon valóban megfizetted az előírt kötelezettség összegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!