Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért kell sorszámot húzni a...

Miért kell sorszámot húzni a kórházban ha beutalóval, időpontra jövök?

Figyelt kérdés
10re volt időpontom és lecsesztek mert nem húztam sorszámot. Megkérdeztem hogy merre volt a sorszám, mert nem láttam sehol. És itt jön a csattanó hogy 8ig lehetett csak sorszámot húzni, azután elrakták. Mondtam hogy akkor adjanak egyet, bármilyen számút, nem adtak. Szerencsére 10kor behívtak és szépen elláttak.
2024. márc. 14. 16:47
1 2
 11/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Igen, csak ezzel az a probléma, hogy te odamész a foglalt időpontod előtt 30 perccel és már 50-en előtted vannak, mert mindenki 1-2 órával előbb megy, te meg emiatt vársz másfél órát egy vérvételre pluszban a 2 hetes időpont foglalás után. Ezt már amúgy sok helyen megoldották, külön ablak van az időpontosoknak és külön a többinek, de az online foglalásnál is lehetne egy digitális sorszám pl., és akkor ez nem lenne így.

"Van időpontod. benyomod a sorszámkiadót. Odabattyogsz az irányító pulthoz, ahol beütögetik a rendszerbe a beutalód adatait . Az adott rendelés számítógépén megjelenik, hogy ott vagy. Így ez alapján fognak szólítani. Innentől nem azt nézik, hány órára szól a beutalód, hanem az érkezés sorrendjében hívnak be."

Igen, oda vársz másfél órát, mert előtted 50-en odamentek idő előtt, de akkor mire kell a konkrét időpont?

"A sorszám maga csak annyiban számít, ha többen várnak a bejelentkezéshez, ne legyen vita ki jött előbb."

Miért lenne vita, beállsz a sorba és sorra kerülsz, ennyi. Akinek 10-re van időpontja, ő is odamegy 8-ra, mert hátha bekerül előbb, te meg szívsz miatta, akinek valóban 8-ra volt, mert mondjuk neked éhgyomri vizsgálat kell, akkor a konkrét időpont előjegyzés megint csak felesleges.

2024. márc. 17. 12:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Az időpontok amiatt kellenek, hogy be tudják osztani egy rendelési idő alatt mennyi beteget tudnak fogadni.

Mégis mit vársz egy államilag, lehetőleg legolcsóbban programozott valamitől, ami még nincs is befejezve, vagy éppen kísérletezés alatt áll. Mi vagyunk a kísérleti alanyok.

2024. márc. 17. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!