Ajánlott sürgősségire menni ilyen furcsa fájdalommal?
Figyelt kérdés
Tegnap óta rossz az emésztésem...ment a hasam, szélgörcsöm, puffadásom volt.
Ma délelőtt óta, miután zabkását fogyasztottam, majd főtételt 1 szelet kenyérrel, iszonyatosan elkezdett fájni a hasam.
Két oldalt, mindtha rászorítanának a derekamra két oldalról.
Annyira, hogy nem bírtam kiegyenesedve maradni. Fekve enyhűlt. Most a kétoldali hasi fájdalom hátra kezd kiterjedni.
Nem ettem azôta, csak vizet iszom. Fekve sem a legjobb már....
Anyukámnak volt bélgyulladása, amit aznap meg is műtöttek, de ő köldök környéki fájdalmat meg hányást tapasztalt.
Nekem enyenlőre nincs ilyen, de nagyon rossz.
Mi lehet ez?
márc. 10. 14:02
1/8 anonim válasza:
Ezzel ügyeletre kell menni, az sbo-nak nem sok köze van hozzá...
2/8 anonim válasza:
Ha szokatlan, nagyon erős fájdalmat érzel, akkor igen! Ügyeleten aligha tudnak vele mit kezdeni... Onnan úgyis a sürgősségire küldenének, ha szükséges az alapos kivizsgálás és a súlyos betegségek kizárása.
3/8 A kérdező kommentje:
Mire gondoljak?
Most a hátamon fekszem es így inkább jobbra érzek enyhe fájdalmat
márc. 10. 14:08
4/8 anonim válasza:
Hasmenéssel sürgősségire? Persze, terheld le nyugodtan az egészségügyet még jobban, nehogy azzal tudjanak foglalkozni akinek tényleg baja van...
5/8 anonim válasza:
Szegény 4-esünk, olvasta valahol, hogy a magyar az frusztrált nép, így kötelező jelleggel magára nézve érvényesnek tekinti.
6/8 A kérdező kommentje:
Ha felállok visszajön a fájdalom
márc. 10. 14:36
7/8 anonim válasza:
Akkor ne álj fel, ülj a seggeden és várj, míg a vizsgálóba hívnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!