Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez normális szerintetek?

Ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés

Ez még tavaly januárban volt, hogy elmentünk gasztroenterológiára egy másik orvoshoz (mert az előző, nem tudott segíteni), és többször 15-20 ezreket otthagytunk csak azért, hogy csináljon egy fruktóz kilégzéses tesztet, egy mellkasröntgent, és hogy kifizettessen velünk egy 20.000ft-os gyógyszert, ami nem is volt jó (oké, ezt az orvos nem tudhatta). Na de, azt mondta április elején, hogy kér egy időpontot Budapestre gyomor-és vastagbél tükrözésre. Egész áprilisban, sőt talán még május elején is hivogattuk. Mindig az volt a válasz, hogy "Nincs elfelejtve, csak nem veszi fel a telefont a doktorúr".

Na hát azóta se veszi fel úgy látszik. 1 éve volt, azóta sem hívott.

(Egyébként egyből kapcsoltunk, és májusban már mentünk is más gasztroshoz)

De ez normális, hogy ilyet csinál egy orvos? Veletek már volt hasonló?

2023. ápr. 15. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem csak az orvosok, de még az àpolònôk is sokszor nagyon könnyelmûek. Nekem személy szerint volt rà megtapasztalàsom a St.Imre Kòrhàzban ! Édesanyàm vészhelyzetbe kerûlt és szòltam a nôvérnek, hogy hivjon azonnal egy orvost, eltelt 10 perc sehol senki, kinézek a folyosòra nyoma sincs az orvosnak. Nekem kellett loholnom, az àpolonôt megnézni hovà tûnt, a legnagyobb megdôbbenésemre az àpolonô nyugodtan evett a nôvér szobàban és nem szòlt az orvosnak, - pedig vészhelyzet volt! Ôrûlet! Megtalàltan az orvost és egy vénàs injekciò rendbe hozta Édesanyàm àllapotàt. .
2023. ápr. 15. 22:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Úristen. Remélem már minden rendben van édesanyáddal. Jobbulást neki!
2023. ápr. 16. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos lehet. Nem tehetne meg, de megteszik. A mostani helyzet rontott az orvosok hozzaallasan. Lelkiismeretlenul hanyagul vegzik a munkajukat, nincs felelossegrevonas. Az adott esetrol beszelek s a sajat eseteimrol. A tisztesseges, odafigyelo orvosokra ez nem vonatkozik.
2023. ápr. 16. 08:40
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
80%
Nem akarok védeni senkit, de amilyen katasztrofális állapotban van a magyar egészségügy, simán megtörténhet ilyen dolog. Nekem meglehetősen erős hátszelem van egy megyeszékhely kórházában, de ennek ellenére is több mint egy évig kellett várnom egy szürkehályog-műtétre. Amikor meguntam a telefonálgatást, és bementem személyesen, akkor mutatta az asszisztensnő az előjegyzési füzetet, 3 évre dugig volt minden nap. Persze, hiszen az egész megyére 2, azaz kettő orvos jut! És még ennek is örülni kell, amíg az Orbán-Pintér páros turkál az orvosok zsebében.
2023. ápr. 16. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos màr nem él,- de ki hozattam a st. Imre Kòrhàzbòl és àt vitettem egy màsik kòrhàzba.
2023. ápr. 17. 06:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Őszinte részvétem.
2023. ápr. 18. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!