Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orvos mondhat ilyet a nővérekre?

Orvos mondhat ilyet a nővérekre?

Figyelt kérdés
Egy rendelőben az orvosnő, vezető főorvos beosztása van, azt mondta a kollegájának ( hallottam), hogy: "A nővérekkel durván kell beszélni, abból értenek csak, mert primitívek"

2024. márc. 7. 04:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, mert egy medikus, pont úgy néz ki, mint egy ápolónő.
2024. márc. 8. 06:13
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi, szuper válaszok! :)
2024. márc. 8. 06:25
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

A férfi ápoló és a női ápolónő szakképesítése között semmi különbség nincs

A mentősök a már jobban képzett kategória akik még nem orvosok viszont eü dolgozók

2024. márc. 8. 06:40
 14/19 Senior Séf ***** válasza:
64%
Szörnyű, hogy ma mennyire felkapaszkodik az uborkafára, akinek ott van az a légypiszok a neve előtt.
2024. márc. 8. 12:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Nincs hitele az adott nővéreknél, ha tényleg primitívek is, mert sokszor tényleg azok, akkor normál stílusban is lenne annyi tekintéje, hogy hallgassanak rá.

Meg lehet csal szeret alázgatni.

2024. márc. 9. 00:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a sok őszinte választ, fontos kimondani. Az ótvar szó erős, de van realitása. A fehér köpenytől sokat elszállnak, úgy hiszik, ez vmi hatalom, és így is viselkednek. Marha nagy tévedésben vannak. Ez nem hatalom. Mások segítése, ápolása az kegyelmi állapot elméletileg. De mivel valóban primitív a zöme, ezért ezt nem tudja. A kérdést azért írtam, mert én súlyosan prim nővérkékkel, is találkoztam. De orvosokkal is. Olyan is volt, hogy üvöltött az orvos, a nővér szólt rá. A sok év úgy meg tudja némelyiket viselni, hogy eltorzulnak. A Google ban nézhető meg, bármely rendelőt, kórházat kikeresve, miket írnak a betegek. Komoly a probléma, ez valami miatt történik, nem tudom, de ennyi rosszat sosen tettek orvosok, nővérek, itt valami történik. Cikkek is megjelennek, hogy a magyar betegek heti 2 panaszt írnak, és tömegek beszélnek az orvosok viselkedéséről. És sajnos a nővérek nem értelmesek zömmel, buták, és a butaság a legveszélyesebb. Van erre egy közhely: sose az okostól félj, a buta a veszélyes. Mondjuk az okos is tud veszélyes lenni, de a buta mindig az
2024. ápr. 7. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Megnézném, az az orvos, mit kezdene asszitencia nélkül.
2024. ápr. 8. 13:17
 18/19 A kérdező kommentje:
sajnos a Dr miatt könnyű elfelejteniük, miért vágytak orvosi szakmában dolgozni. Mind azt mondhatta otthon meg a gimiben : szeretem az embereket, hivatásom a gyógyítás, az rlesett emberekért akarok tenni, meg ilyen nagy álmokat szőttek, el is hitték önmaguknak, mert tudták, ezt kell mondogatni, de hogy belül volt e ennek realitása, és mi volt a valódi szándékuk, az abból jobban kivehető ahogy a Dr cím megszerzése után mit csinálnak
2024. ápr. 9. 11:01
 19/19 A kérdező kommentje:
A 7 es válasz megfontolandó. Őszinte vélemény, néhány ótvarral valóban volt sajnos találkozásom.
dec. 20. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!