Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen orvoshoz menjek?

Milyen orvoshoz menjek?

Figyelt kérdés

Folyton gyengének érzem magam és fáradt vagyok...

Levegőt is nehezen szoktam venni, pulzusom folyton magas ezáltal szokott fájni bal mellkasom is kicsit meg beszur.. fejem is szokott fájni meg szemem is .. alapból gyengének érzem magam de ha eszek utána kb halalomon vagyok annyira elgyengulok munka közbe becsukodik szemem kb...

24 éves/L

Ennyi idősen ennyi probléma... Tök fiatal vagyok még nem tudom hova tenni ezt.... Kb 7 hónapja vagyok így... Nyaki gerinc problémáim is vannak .. a szám is fura ízű... Nem tudom mi lehet milyen orvoshoz menjek? Háziorvosom semmit nem segít:) ..

2024. febr. 15. 14:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! További hasznos infót szívesen fogadok!
2024. febr. 15. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha csak a lepontozásomra futja, akkor azt csinálsz amit akarsz.
2024. febr. 15. 19:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Én nem pedig pontoztam le senkit!!!!
2024. febr. 15. 19:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit*
2024. febr. 15. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Amiket leírtál, azok mind okozhatnak gyengeség érzést, fáradtságot, nehéz légvételt és magas pulzust.

A mozgáshiány nagy probléma, valamennyit muszáj lenne sportolnod, különben csak rosszabbodni fog az állapotod. Arra van időd, amire szakítasz... Nem kell először nagy dolgokra gondolnod és azonnal súlyemelésbe kezdened. Kezdésnek az is jó, ha minden nap sétálsz egy órát, biciklizel, saját testsúlyos edzést vagy jógát végzel (youtubeon rengeteg videót találsz, de az ingyenes Nike app is nagyon jó).

Étkezés szempontjából pedig jó lenne, ha minden nap ennél valamennyi gyümölcsöt és zöldséget, illetve igyál minimum 1,5-2 liter vizet.

Az alvás is fontos, mert ha nem pihensz eleget, az kihat az egész napodra, magasabb lesz a kortizol szinted, éhesebb és fáradtabb leszel...

Egy nagylabor attól még mindenképp kellene, amit vagy TB támogatottan a háziorvostól tudsz kérni, vagy elmész magánban.

2024. febr. 15. 20:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7-es!:)
2024. febr. 16. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!