Voltam EEG vizsgálaton. Nem mondtak, nem kaptam semmit. Az EESZT-re jött eredményen csak annyi volt Syncope és collapsus R55HO kód. Ennek van valami jelentősége ?
„Helyette kapott itt egy marhaságot. Sokkal jobb.”
Mégis hol kérdezze meg, ha az „orvosok” nagy ívben tesznek rá?
Most kb két hete volt hogy tényleg összeestem és a földön tértem magamhoz. De ez a gerincből kisugárzó nagy fájdalom miatt lehetet.
Közben a nyaki csigolya eredmény is átjött.
Ott valami elcsúszás van ( de nem sok, két milliméter)
A c5 csigolyánál van valami körkörös kinyomódás..
Valami felrakodások.
Nem tudom ezek okozhatják-e a féloldali feszültséget.
Még várni kell az orvosra hogy megnézze
Az EEG- T inkább félelmemben kérdeztem.. remélem hogy nem lesz valami agyi károsodásom. Nem értettem a jelentését az eredménynek.
Itt meg néha olyan jó dolgokat találni. Esetleg seg8tséget, tanácsokat
A nyáron a szomszéd nénivel történt valami és "bekattant"
Olyan félelmetes volt. Már hajnalban csöngetett hogy vannak a lakásában.. aztán szaladtam utána mert ment kabátban táskával barackot szedni.. vagy lement és nem tudta hol lakik. Az volt a jó hogy engem elfogadott. Végül elvitte a család otthonba.
Lehet ezért is félek.
De úgy érzem most jó orvosokat kaptam.
Előtte voltam meurológusnál, aki megkérdezte hogy mondjam már meg.. minek jöttem..
Akkor most ez a vizsgálat egy történést mutatott ki és nem egy betegséget jelent
Köszönöm a válaszokat.
Tudom hogy sokan mondják hogy miért itt kell kérdezni?
Sokszor kap az ember tapasztalatokat is ami segít.
Ha nem is a válaszadóval történnek események, de lehet a környezetében
Jó. Így már értem.
Köszönöm a választ.
Ez tb alapon volt és hááát..
Le kellett feküdni hálót, tappancsokat tesznek a fejre és különböző gyorsasággal fények villognak egy nagyon erős lámpából
Volt egy szakasz ahol nagyon zavaró volt.
Gondolom azokat mérték.
Egyszer régen már csináltak volna eeg- de nem tudták megcsinálni valamiért. Az kicsit rendezettebb lett volna. Az Honvéd kórházban volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!