Mit jelent a visszahúzási idő egy vizsgálat során?
Vastagbél tükrözésről van szó
vizsgálat időtartama: 15 perc
Visszahúzási idő: 11 perc
Csak kíváncsi vagyok, nem láttam ezt még így feltüntetve
1es vagyok. Szívesen. Lehetne 1 kérdésem? Nekem is mennem kellett volna szeptemberben, de ért egy baleset.
Valamint nagyon félek attól,hogy reggeli után nem ehetek másnap délig.
Te ezt hogy bírtad?
Nekem azt mondták,reggel könnyű reggeli,onnantól délben üres leveslé, és más már semmi.
Én nem bírom kaja nélkül. Ha nem eszek 3 óránként, rosszul leszek. Nem vagyok cukros,egyszerűen kaja nélkül nem bírom ki.
Túl lehet élni az éhséget? A vizagálattól nem is féltem,komolyan mondom.
Nem én voltam, hanem Anyukám. De ő nagyon jól bírta. Otthon mindig nassol, de most még éhes sem volt, amikor kérdeztem tőle.
Reggelire joghurtot evett és utána másnap délig semmit.
Itta a hashajtót ami 4 liter vízbe volt felkeverve + sima víz. Gondolom, hogy valamennyire eltelíti az is vagy az izgalom, nem tudom. Én sokszor nem is vagyok éhes csak vagy unalmamban vagy izgulok és azért eszek ilyen pótcselekvés.
Én pont, hogy a vizsgálattól félnék inkább. Ha nem kéne a wc-re járni lehet, hogy aludnék, hogy gyorsabban teljen az idő :D
Persze, hogy túl!
Neki most kell menni gyomortükrözésre, attól jobban félek most :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!