Mi a különbség az anoszkópia és a rektoszkópia között? Mennyire fájdalmasak?
Nagyon be vagyok parázva mert eléggé alacsony a fájdalomküszöböm és jövőhéten kell menjek a dokihoz. Már a gondolat is kellemetlen hogy fekszem a doki előtt. Mi van ha nem fogom bírni? Tapasztalatok is érdekelnek.
Köszönöm előre is a segítséget!
Nekem volt, nem fáj, bár nekem végbélgyulladásom volt nem volt kellemes, de féltem hogy nagy a baj igy bevállaltam volna bármit csak derüljön ki. Ultrahangot is csinált a doktornő. Semmi extra.
Tüneteim extra erős vérzés, brutális fájdalom, láz. Ja, 28 vagyok, sose volt anális közösülésem mielőtt betamadnak a verebek,hogy attól van.
Lenyeg a lenyeg, nem fáj a vizsgálat,max kellemetlen már a tudat miatt is. Rövid ideig tart.
Egyebkent ezután engem 1 hónapra meg is tükröztek. Na az... az fájt:) de hát az egy 160 centis eszközzel történik. Nem csoda
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!