Benőtt köröm, hova menjek vele?
Próbáltam kivágni, de nem sikerült. Már nagyon állni se tudok, ha a padlóhoz ér az ujjam, nagyon durvan elkezd fájni.
Elég rosszul is néz ki, vörös, duzzadt, néha vérzik.
Hova tudnám elvinni? Hogy működik ez egyébként, mi a folyamata?
Kecskeméti vagyok.
Gondolom enyhe nyomásra már genny ürülne belőle... Tartsd tisztán, fertőtlenítsd -valami gyulladáscsökkentő krém jó lenne rá, ha van- és be kellene kötni. Nekem régen SEBÉSZETen le is vették a körmöm. Mielőtt megijedsz a köröm levételtől: injekciót adnak, egyeltalán nem fáj, de utána cipőt nemigen tudsz húzni egy darabig.
Valószínűleg nem veszik le, csak rendbe teszik, kezelik.
Valahogy hozzá kellene szoknod, hogy nem KIvágod a körmöt, csak LEvágod. Amikor a növése elér egy pontot, pár napig nagyon zavaró/kicsit fáj, jól esne alaposan KIvágni, de ha ellenállsz a kisértésnek ez elmúlik, és nő tovább, már nem irritál. Próbáld majd egyenesen levágni, a széleinél is legfeljebb egy picit kanyarodj lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!