Melyik lenne jobb? Csecsemő és gyermekápoló vagy gyógyszertári szakasszisztens képzés?
Felnőttképzésben szeretnék indulni, de a kettő közül nem tudok választani. Nagyon tetszik a csecsemő és gyermekápoló hivatás, nagyon szépnek találom, de emellett ha pl kórházban tudnék elhelyezkedni nagyon húzós dolog, nincs ünnepnap sem hétvége stb. és nem tudom pénzkeresésileg megéri-e, mert nyilván ez is szempont.
A gyógyszertári szakasszisztens szintén egy olyan szakma, ami érdekel és tetszik, és talán több szabadidővel tudnék elhelyezkedni, de úgy tudom kevesebbet keresnek. És azt sem igazán tudom melyikkel lehetne jobban elhelyezkednem, melyik a keresettebb szakma.
Melyik lehet jobb pénzkeresés szempontjából, melyik éri meg jobban, és melyikkel könnyebb munkát találni?
5-ős.
Mond meg hogy legyek politikus. Esküszőm hogy holnap már kezdek is egy pártba.
4-esnek!
A képzésnél csak az van írva, hogy érettségit kérnek hozzá és mást nem.
5-nek!
Lecserélem Orbánt 🤣
Nem nézted meg elég alaposan, a szakasszisztensi az asszistensire ráépülő képzés:
" A képzés megkezdéséhez szükséges feltételek
A gyógyszertári szakasszisztens képzés megkezdéséhez néhány feltételnek meg kell felelni:
Iskolai végzettség: középfokú iskolai végzettség (érettségi)
Szakmai előképzettség: a képzés megkezdéséhez szükség van Gyógyszertári asszisztens végzettségre.
Szakmai gyakorlat: a Gyógyszertári asszisztens képzettség megszerzése után 1 éves gyógyszertári asszisztensi munkakörben megszerzett gyakorlat "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!