A gyógyszerkiadó szakasszisztensek a patikában miért nem tudnak válaszolni semmilyen kérdésre érdemben?
Figyelt kérdés
Többször előfordult hogy a betegséggel, tünetekkel kapcsolatban kérdeztem tőlük vmit, szerettem volna tanácsot kérni és láthatóan fogalmuk sincs semmiről. Ez elég idegesítő. Csak arról tudnak beszélni, amit én is elolvasok a tájékoztatóban. De még azt se fejből tudják, hanem a gépen nézik meg. Akkor miért vannak ott?2019. márc. 24. 13:25
1/16 anonim válasza:
Miért vannak ott? Mert ez a törvény. Miért nem értenek hozzá? Mert nem ez a dolguk, nem orvosok.
2/16 anonim válasza:
Mert nem kell, és nem is szabad válaszolni!
Jogi okok miatt!
3/16 anonim válasza:
Mert ők nem orvosok, de még csak nem is gyógyszerészek.
4/16 A kérdező kommentje:
És ha odahívatnám a gyógyszerészt mondjuk egy konkrét panasszal kapcsolatban, az nem néz ki hülyén? Az orvosomban nem bízok, szarik rám, és csak rosszabbul vagyok hetek óta...
2019. márc. 24. 13:45
5/16 anonim válasza:
"A gyógyszerkiadó szakasszisztensek"
"Akkor miért vannak ott?"
Lám-lám! Ha megfordítod két mondatod sorrendjét, szükségtelenné teszed kérdésed, mert te magad választ adsz rá!
.
"Gyógyszerkiadó", tehát nem "gyógyszeerész."
6/16 anonim válasza:
"csak rosszabbul vagyok hetek óta..."
Rosszulléted okának felderítése nem a gyógyszerész, hanem a háziorvos/szakorvos feladata.
7/16 anonim válasza:
?
Ha nem bízol a dokidban, miért nem mégy másikhoz?
8/16 Ypszilon1980 válasza:
Mert nem értenek hozzá. Bár nem a feladatuk, de azért itt nálunk a régen itt dolgozó hölgyek mindenre tudnak válaszolni, segíteni. Ez a képzésen múlik, ma már senkinek gőze sincs semmiről.
9/16 anonim válasza:
8.-nak.
Nincs igazad!
Nem válaszolhat, jogi okok miatt, hogy nem menj vissza az ügyvédeddel 2 hét múlva, hogy a tanácsa miatt lett 3 feje a babádnak, mert azt mondta, hogy nyugodtan szed a ...
10/16 Ypszilon1980 válasza:
Tanácsot lehet adni, abból nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!