Eltört a bokám komplikált műtétem volt .több csavarral és lemezzel.Többször kell menni kötözésre stb.van taxis aki csak 3 lépcsőn kisegitene és vissza.??A privát mentő megfizethetetlen.
És erre a kérdésre fogsz emlékezni 2 év múlva amikor majd megint szavazol és ismerőseid is szavaznak? Vagy addigra ezt elfelejted?
Nem igazán fog a taxis segíteni. Nem az ő dolga. Talán nem is segíthet.
hogy sikerült eltörni?csak ha
megkérdezhetem!jobbulást!
egyébként nagyon sok jófej taxis van,biztos van aki segítene szerintem.
Nem a legjobb hírű kórházban voltam, de ezek szerint, az volt Amerika.
Ez a Fiumei úti Baleseti kórházban volt..
Szégyen
Hát nem tudom, a Fiumein speciel vannak betegsegédek (általában ketten), akik ugranak, ha segítség kell. Vannak kihelyezve gurulós ágyak is az előtérbe, bárki igénybe veheti, akinek szüksége van rá.
Voltam ott lábsérüléssel, több alkalommal, minden alkalommal kértem és kaptam ágyat, és mikor másik szintre kellett menni, akkor párom jelezte nekik, a srácok segítettek áttolni. Pedig nem vagyok kisdarab, szó nélkül oldották meg.
Sokminden működik szarul a Fiumein (az orvosok és nővérek is hagynak kívánnivalót), de ez a része szerintem pont rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!