Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha cukrot nem nézek, akkor...

Ha cukrot nem nézek, akkor reggelizhetek vérvétel előtt?

Figyelt kérdés
Szeretnék kényelmesen megreggelizni indulás előtt, cukrot nem fogok nézni. Más paramétert befolyásol az étkezés?

2024. jan. 17. 18:58
1 2 3
 21/24 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen a terhelésesnél vesznek vért többször, fél óránként. Miért nézne úgy ki? A Synlab pl. egy magán és TB labor egyben, ugyanazok veszik a vért ha fizetsz, ha nem. Másik magán laborba elmondom neked, hogy egy kollégám jár másodállásban vért venni, aki meg emellett állami kórházban dolgozik. Látszik, hogy nem igazán vagy képben a dolgokkal, de az nem baj, csak akkor legalább ne irkálj hülyeségeket. Én is sokszor járok egy évben állami laborba, egyszer nem volt se kék-zöld foltos a karom, se nem kellett még többször szurkálni. Harmadrészt meg a problémák 90%-a vérétel után a tűszúrás nem megfelelő leszorítása miatt van, nem a vért vevő asszisztens miatt.
2024. jan. 18. 16:15
 22/24 anonim ***** válasza:

Megbeszélheted a laborral, hogy ne mérjék a vércukrot.

Megértelek, én is szorongós vagyok. Az a baj, hogy nyugtatót sem lehet bevenni, ha éhomi a teszt. Ajánlom a Sedona módszert a szorongás eltüntetésére vagy csökkentésére.

2024. jan. 18. 19:44
 23/24 anonim ***** válasza:

"Azt is több tízezrekért csináltathatja az ember magánban, ha nem akarja, hogy úgy nézzen ki a karja, mint egy heroinistának a sok szurkálástól..."

He? Akár magánban, akár TB-re csináltatod, 3x szúrnak (éhgyomri, 60 perc, 120 perc), ez a 3 pontos. Két nap múlva nem látszik. Vagy miről beszélsz? 15/17/19-es vagyok, de lassan megunom a hülyeségeid. Ne menj akkor, aztán fordulj fel 50 évesen, bánom is én.

2024. jan. 18. 20:20
 24/24 A kérdező kommentje:
Kérdés, hogy az államiban eltalálják-e elsőre a vénát. Írta valaki, hogy ugyanazok a nénik mennek át vért venni a magán helyekre is. Tapasztaltam, hogy sokkal normálisabban beszélnek az emberrel magánban, konkrétan nem érzem, hogy a terhükre vagyok, ha fizetek az ellátásért a magán helyen.
2024. jan. 18. 20:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!