Hol lehet európán belül testmagasság növélő műtétet csináltatni?
Figyelt kérdés
Már megnéztem az összes magyar oldalt, németországi oldalakat is átnéztem, de csak cikkeket találtam. Egyáltalán csinálnak európában ilyet?2024. jan. 11. 17:08
1/6 anonim válasza:
Végtaghossz különbség esetén végeznek ilyet a SOTE n is.
2/6 A kérdező kommentje:
És ha csak a magasságnövelés lenne a cél akkor elvállalják?
2024. jan. 11. 17:16
4/6 anonim válasza:
Extrém törpenövés esetén is van lehetőség Mo-n. Ha te 160 centi vagy és 170 akarsz lenni, olyat nem tudom, lehet-e valahol.
5/6 anonim válasza:
Ez egy orosz, illetve szovjet találmány. Szóval azon a környéken biztosan. De mintha Ázsiában, Kínában is divat lett volna egykor.
6/6 anonim válasza:
Athén , Varsó , Ankara . Ezek korrekt korhazak , elerheto közelség , viszont 12-4 millio egy ilyen beavatkozás ,4-6 hónapig munka képtelen leszel. Mielőtt bárki leszolna , már felvettem az érintett kórházakkal a kapcsolatot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!