Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Prosztata vizsgálatra, hogyan...

Prosztata vizsgálatra, hogyan kell felkészülni?

Figyelt kérdés
Mit lehet enni, inni előző nap? Vagy ez nem számít?
2024. jan. 3. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2024. jan. 7. 12:18
 12/14 A kérdező kommentje:
8:45-re volt időpontom, 11 után hívtak be. Már úgy voltam, hogy megcsinálom magamnak, csak mondják meg, hogy mit kell figyelni. Vért vettek, ultrahangoztak, de nem csak a prosztatát. Vesék, húgyhólyag, herék, elég alapos vizsgálatnak tűnt. Már azt hittem, hogy a turkálás elmarad, de nem. Addig háton feküdtem, térdig letolt gatyával, aztán szólt az orvos, hogy forduljak oldalra, húzzam fel a térdem és lazítsak. Biztosan van olyan ember aki képes ezt a 10-15 másodpercet végig lazítani. Szerintem nekem nem sikerült. Gúvadt szemmel azon gondolkodtam, hogy üríteni fogok, csak a halmazállapot volt a kérdés. Nem fáj, de kellemetlen. Nem értem a melegeket. Ezen vizsgálatok szerint nincs gond, de februárban érdeklődnöm kell a PSA eredményről. Hogy ez micsoda és miért tart februárig mire elkészül, azt nem tudom. 9-es válaszolónak üzenem, hogy nem volt két kéz a vállamon, a vizsgálat hagyományos módon, (gumikesztyű, 5 liter vazelin, egy ujj) történt.
2024. jan. 7. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:

12

Remélem, soha nem kell megtapasztalnom... Az emberi méltóságnak is van határa...

2024. jan. 7. 16:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jobb a szűrés, mintha panasz miatt kellene menni. De persze megértem, nálam is van olyan, amit semmiképp nem vállalnék.
2024. jan. 7. 18:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!