Meddig élhet a mai korban egy ember orvosi ellátás nélkül?
Tegyük fel, hogy az adott illető egészségesen táplálkozik, rendszeresen sportol, de szinte egyáltalán nem találkozik orvossal, semmiféle gyógyszert nem szed. Egyedül betegséggel (fertőzés) fordul orvoshoz és csak az antibiotikumot (ha írnak) hajlandó beszedni, de akkor azt utasítás szerint az utolsó szemig.
Vérképéről semmiféle infó nincs évtizedek óta, civilizációs betegségek (magas vérnyomás, diabétesz) tekintetében semmilyen ellenőrzésen, kivizsgáláson nem volt. Anyai ágon minden rokona II. típusú cukorbeteg.
Igen, tudom, Viszont érzem, hogy baj van a vérnyomásommal. Hogyan tudom házi módszerekkel csökkenteni vagy növelni? (nem tudom magas-e vagy alacsony)
Ha orvoshoz mennék, gondolom még rosszabb lenne a helyzet.
Írtad, hogy voltak cukorbetegek is.
Engem csak jogsi újításkor szokott látni orvos. Nem volt senki cukros a családban. No meg sorozáskor is látott.
55 vagyok és azt tervezem, hogy apámhoz hasonlóan én sem látok orvost soha. Ő 90 évet élt meg. A nagyapám 98-at, és se nyugdíja, se TB-je és egyéb ellátása sem volt és orvos csak sorozáskor látta.
A titok a kiegyensúlyozott élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!