Vérhigítót kéne injekcióznom magamba műtét után, de képtelen vagyok rá, mit csináljak?
Tulajdonképpen nem egy bonyolult művelet.
Vékony a tű, ha jól sejtem, köldökhöz viszonylag közel kell beadni.
Fertőtlenítesz, megcsípsz egy bőrfelületet, beszúrod és benyomod a fecskendő végét - ennyi.
Néhány másodperc alatt megvan, vér nincs, gyakorlatilag egy egyszerű művelet.
Ha te magad nem tudod megcsinálni, mindenképpen keress valakit, aki meg tudja csinálni. Akár úgy, hogy napi egyszer elmész egy rokonhoz vagy baráthoz és megkéred rá (mármint beszéljétek meg), esetleg eljön ő - ilyen du. 4-5 körüli időpontban.
Lehet, körzetinél is próbálkozhatsz, bár gondolom, az hétvégén nem megoldható.
Ha teheted, próbálj műtét után rehabilitációra menni, azzal ki tudod húzni egy darabig. Ha olyan a műtét, hogy fontos a mozgás utána, akkor eleve jobb, ha rehabilitáció is lesz, és akkor rövidebb ideig kell otthon beadni magadnak.
...viszont azt ne játszd, hogy az orvos felírja a vérhigítót és nem adod be magadnak, mert nem véletlenül írják ezt fel.
(Vérrög nagyon nem szép dolog és a következménye halálos lehet, inkább kerüld el.)
Ja, az injekciót gyakorlatilag fecskendővel együtt kiporciózva és egyesével csomagolva kapod, tényleg nem bonyolult művelet beadni, de tudom, hogy van, akinek ez nehezen megy.
Ha nagyon nem tudod rávenni magad, akkor segítséget kell szerezned valahonnan.
Esetleg kérdezz rá körzetinél, tud-e olyan embert ajánlani, aki - pénz ellenében - megteszi, hogy eljön beadni.
Ha jól emlékszem, műtét után 30 napig kell adni összességében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!