Vényköteles gyógyszert vény nélkül kisírni mekkora esély rá hogy sikerül?
Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 20:55
11/19 Ypszilon1980 válasza:
Ja értem, hát ilyenekkel nem kell foglalkozni, őszinte voltál, lehet csak érdeklődött.
12/19 anonim válasza:
11! Inkább okoskodott, de mikor mondtam neki, hogy igazából más patikában is ki tudom váltani, ha itt probléma, máris nem volt probléma.
13/19 Ypszilon1980 válasza:
#12: Ez jó!!!
Csak tudnám ki az a farok, aki lepontozott.
15/19 anonim válasza:
Úgy gondolom,a patikában megveheted, teljes áron, van olyan, aminek 30 ezer a doboz ára, kérdezzd meg a patikust.
16/19 anonim válasza:
Van, amit teljes áron is megvehetsz, van, amit csak orvosi receptre (pl. drogok).
A gyógyszerésznek is felelőssége, hogy mit ad ki, akkor is, ha fel van írva. A párom is gyógyszerész, volt már, hogy rosszul írt ki valamit az orvos, de ő figyelt, és nem adta ki. Ilyen gyanús esetben ő is a beteget kérdezi meg először, ha nem egyértelmű, akkor az orvost is felhívja. Nincs olyan, hogy ha az orvos kiírta, ki kell adni. A gyógyszerésznek/asszisztensnek is figyelnie kell, így már legalább 2 embernek kell hibáznia ahhoz, hogy valaki rossz gyógyszert kapjon.
17/19 anonim válasza:
Kérdező: Amíg nem tudjuk, milyen gyógyszerről van szó, lehetetlen megmondani. Van ami helyett tudnak adni hasonló hatású es/vagy hatóanyagú vény nélküli gyógyszert, igaz, ez mindig drágább, mint a vényköteles.
18/19 A kérdező kommentje:
Finansterid, még nem adtak sehol.
2023. dec. 16. 06:41
19/19 anonim válasza:
Nyíregyházi, Miskolci, Ózdi piac. Még olyan is van ami itthon hiánycikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!