Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vényköteles gyógyszert vény...

Vényköteles gyógyszert vény nélkül kisírni mekkora esély rá hogy sikerül?

Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 20:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Semekkora. Minden számítógépen van, ki sem engedi adni, amíg a vényszámot be nem ütik. Egy patikus sem fogja az állását eldobni amiatt, hogy neked legyen mitől betépni.
2023. dec. 9. 20:58
 2/19 anonim ***** válasza:
82%

LEHETETLEN.

Nekem azt sem adták ki amikor a FELÍRT gyógyszerből csak nagyobb kiszerelésű volt.

Rohadtul ellenőrzik ezeket a dolgokat, a te két szép szemedért senki nem fogja az állását kockáztatni.

2023. dec. 9. 21:12
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Sird ki a háziorvosnàl, vagy ha ő sem ír fel ilyesmit ,menj magánrendelésre pszichiáterhez, ott ha tejelsz, tuti fel fogja írni.
2023. dec. 9. 21:12
 4/19 anonim ***** válasza:
35%

??? A kérdést sem értem. Ha elfogyott a gyógyszered, bemész a sürgire és felírja ott bármilyen orvos a megszokott gyógyszeredet.

Ha nem erről van szó, akkor mégis mit képzelsz?

2023. dec. 9. 21:13
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Nekem lombikos terhesség alatt, mikor immungyengítőt (szteroid, Prednisolon) kellett szednem és immunológus írta fel, nem akartàk a gyógyszertàrban kiadni, mert hogy kismama vagyok. Alig bírtam elmagyarázni nekik , hogy viszont ha nem gyengítik az immunrendszerem , a szervezetem kilöki a babát. Aztán nagy nehezen kiadták. Szóval valamikor még a jogosan felirt gyógyszert sem akarják kiadni.
2023. dec. 9. 21:18
 6/19 anonim ***** válasza:
19%
Drog kéne, mi?
2023. dec. 9. 21:24
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem drog, finanszterid.

5-10 éve bármit kiadtak felénk, de azóta meghalt a gyógyszertáros.

2023. dec. 9. 21:28
 8/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
68%
#5: Ilyen nem létezik. Egy gyógyszert ha felír egy szakorvos, akkor azt ki kell adni. Nálunk ezt lombikos orvos írta fel egyébként, simán kiadták, igaz nekünk lombik előtt.
2023. dec. 9. 21:55
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
Nem fogják kiadni, de a neten van egy csomó (nyilván illegális) webshop, ahonnan tudsz rendelni.
2023. dec. 9. 21:57
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
8-as! Ki is adta a gyógyszerész, csak eléggé sokat képzeld magáról és kikérdezett, hogy valami transzplantációja volt valakinek, arra kell a Prednisolon, vagy miért kell? Aztán elmagyaráztam neki, hogy végülis az történt, mert lombikos beültetés volt , az végülis majdnem transzplantáció 🙂. És hogy nekem kell ez a gyógyszer, akkor voltam 12 hetes és a 24 hétig fog is kelleni. Aztán végül megértette. Fontoskodott inkább.
2023. dec. 9. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!