Vényköteles gyógyszert vény nélkül kisírni mekkora esély rá hogy sikerül?
Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 20:55
1/19 anonim válasza:
Semekkora. Minden számítógépen van, ki sem engedi adni, amíg a vényszámot be nem ütik. Egy patikus sem fogja az állását eldobni amiatt, hogy neked legyen mitől betépni.
2/19 anonim válasza:
LEHETETLEN.
Nekem azt sem adták ki amikor a FELÍRT gyógyszerből csak nagyobb kiszerelésű volt.
Rohadtul ellenőrzik ezeket a dolgokat, a te két szép szemedért senki nem fogja az állását kockáztatni.
3/19 anonim válasza:
Sird ki a háziorvosnàl, vagy ha ő sem ír fel ilyesmit ,menj magánrendelésre pszichiáterhez, ott ha tejelsz, tuti fel fogja írni.
4/19 anonim válasza:
??? A kérdést sem értem. Ha elfogyott a gyógyszered, bemész a sürgire és felírja ott bármilyen orvos a megszokott gyógyszeredet.
Ha nem erről van szó, akkor mégis mit képzelsz?
5/19 anonim válasza:
Nekem lombikos terhesség alatt, mikor immungyengítőt (szteroid, Prednisolon) kellett szednem és immunológus írta fel, nem akartàk a gyógyszertàrban kiadni, mert hogy kismama vagyok. Alig bírtam elmagyarázni nekik , hogy viszont ha nem gyengítik az immunrendszerem , a szervezetem kilöki a babát. Aztán nagy nehezen kiadták. Szóval valamikor még a jogosan felirt gyógyszert sem akarják kiadni.
7/19 A kérdező kommentje:
Nem drog, finanszterid.
5-10 éve bármit kiadtak felénk, de azóta meghalt a gyógyszertáros.
2023. dec. 9. 21:28
8/19 Ypszilon1980 válasza:
#5: Ilyen nem létezik. Egy gyógyszert ha felír egy szakorvos, akkor azt ki kell adni. Nálunk ezt lombikos orvos írta fel egyébként, simán kiadták, igaz nekünk lombik előtt.
9/19 anonim válasza:
Nem fogják kiadni, de a neten van egy csomó (nyilván illegális) webshop, ahonnan tudsz rendelni.
10/19 anonim válasza:
8-as! Ki is adta a gyógyszerész, csak eléggé sokat képzeld magáról és kikérdezett, hogy valami transzplantációja volt valakinek, arra kell a Prednisolon, vagy miért kell? Aztán elmagyaráztam neki, hogy végülis az történt, mert lombikos beültetés volt , az végülis majdnem transzplantáció 🙂. És hogy nekem kell ez a gyógyszer, akkor voltam 12 hetes és a 24 hétig fog is kelleni. Aztán végül megértette. Fontoskodott inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!