A mentősöknek elő van írva hogy minden esetben le kell ellenőrizni hogy nyitva van-e a bejárati kapu/ajtó?
A kérdést azért tettem fel mert milyen tragikomikus lenne már,ha nyitva van az ajtó,és a mentősök azt valószínűsítik hogy zárva van,ezért meg sem próbálnak rányitni,és azért szöszölnek a bejutással adott esetben tűzoltókkal hogy egy nyitott ajtón bejuthassanak:D
Tudom fura elgondolás,de sokszor bizonyos helyzetekben az ember nagyon nyilvánvaló dolgokon is el tud hasalni
Köszi a választ!
Az már csak szubjektív vélemény hogy aki életekért felelős minden esetben a sajátját is kéne kockáztatni,nem csak a tűzoltónak,rendőrnek,katonának hanem a mentősnek is...Most gondolj bele pont ezen eszmefuttatás nyomán ha valaki azért hal meg,mert egy könyökkel benyomható ajtón nem mer átmenni a mentős,vagy az említetett kutyás példa nyomán,nyitott kertkapun nem mer bemenni mert mivan ha kutya van...
"Most gondolj bele pont ezen eszmefuttatás nyomán ha valaki azért hal meg,mert egy könyökkel benyomható ajtón nem mer átmenni a mentős,vagy az említetett kutyás példa nyomán,nyitott kertkapun nem mer bemenni mert mivan ha kutya van..."
És mi van akkor, ha tényleg történik valami a mentössel -az illetö ugyanúgy meghal, csak emellett még a mentös is vagy meghal, vagy hozzá kellene hívni a következö mentöt!
8.
És mi van, ha karambolozik már odaútban? A legtisztább lenne, ha nem is menne soha, akkor biztos nem éri baj. Ilyen hülyeséget. Én nagyon remélem, hogy akár be is törik azt az ajtót és nem ott dekkolnak előtte fél órát, hogy minden betű szerint szabályos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!