Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy lehet aranyeret kezelni...

Hogy lehet aranyeret kezelni házilag? El tud múlni ez egyáltalán? Mert valahol azt olvastam, h nem fog elmúlni teljesen és ha abbahgyják a kezelést, akkor visszanő.

Figyelt kérdés

2023. nov. 22. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre felesleges bármit kenni viszont hamar elmúlik.

Hát a belsőt szokták műteni is ha sokáig elviselhetetlen.

Lehet próbálkozni kenőccsel, életmóddal.

2023. nov. 22. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Régóta van aranyerem, a vénák gyengesége és az erőlködés okozza. Gondoskodni kell a laza székletről, időről időre diozmin-hesperidin kúrát tartani (ez antioxidáns), aktív időszakban krémet, kúpot használni, nekem a hemorid vált be és a hagyományos reparon. Egy-két hét alatt elmúlik. Megfelelő életmód mellett nem jön elő sűrűn, nekem pl 1,5 éve rendben van. Nem műttettem, állítólag az is ugyanúgy kiújul. Figyelni kell arra, hogy nem elég a rostdús táplálkozás, egészséges zsiradékot is kell napi szinten fogyasztani.
2023. nov. 22. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Hemorid kenőcs.

Külső aranyerem volt 10 éve kb, fájt is nagyon, 2 hétig kentem a kenőccsel, helyre jött úgy hogy azóta se újult ki.

2023. nov. 22. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 és csak akkor egyszer kented be, vagy azóta szinte, vagy akár folyamatosan kezeled?

#2 mert ha biztosítom a laza székletet, akkor majd csak úgy elmúlik??!

2023. nov. 22. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Ami 1-2 hét alatt elmúlik kenőccsel, az kenőcs nélkül is elmúlik pontosan 1-2 hét múlva, mert az kűlső
2023. nov. 22. 16:38
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 a külső-belső azt jelenti, hogy kívül van, vagy belül? Mert nekem kívül van, de nem múlik el, már jó ideje, csak van, amikor nem fáj annyira és van, amikor egyszerűen felállni is alig tudok, mert annyira fáj, a wczéstől meg egyszerűen irtózok ilyenkor
2023. nov. 22. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
2 voltam, önmagában a laza széklettől nem múlik el, leírtam, mi mindent jó ha teszel még, de ha kemény a székleted és erőlködsz, akkor hiába kezeled, nem múlik el vagy kiújul(hat), főleg, ha rendszeresen van székrekedésed.
2023. nov. 22. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Guggolva kakilás. Vadkempingezésnél jöttem rá.

Azóta tünetmentes vagyok.

Minél több helyre leírom, mert semmi sem segített addig.

2024. febr. 26. 16:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!