Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egy csuklón lévő gyanús...

Egy csuklón lévő gyanús anyajegy kimetsző műtét mennyire vészes?

Figyelt kérdés
úgy értem kell utána pihentetni,mennyi idő múlva lehet sportolni,dolgozni ilyenek?
2023. nov. 19. 04:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Amíg a varratokat ki nem szedik. Ez kb. egy hét, de lehet több is, attól függően, hogy mekkora az anyajegy, amit ki kell metszeni és hány öltéssel varrják össze a sebet.
2023. nov. 19. 05:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Néha csúnyább heg marad az ilyen kis műtétek után, mint maga az anyajegy - de ezt nem igazán lehet előre tudni.
2023. nov. 19. 05:57
 3/7 A kérdező kommentje:
az hogy heg marad nem nagyon zavar,inkább az hogy nem szeretném hetekig hanyagolni leginkább a sportolást ez miatt
2023. nov. 19. 06:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az orvos azt javasolta, hogy el kell távolítani, akkor valószínűleg nem viccből mondta.

Tehát fontos a műtét.

Vagy te szeretnéd eltávolíttatni?

Nem írtad, hogy mit sportolsz. Pl futni valószínűleg tudnál. De súlyt emelni vélhetően nem.

Az, hogy mikor gyógyul meg teljesen, egyéni, de célszerű lenne megkérdezni az orvost, aki műtene, hogy ő mit válaszol a kérdéseidre.

2023. nov. 19. 06:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Orvosi utasításra kell eltavolítani,és egyébként igen edzőtermi edzésre gondoltam
2023. nov. 19. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha muszáj eltávolítani, akkor nincs mese.

A többi részletet inkább kérdezd meg a dokitól.

2023. nov. 19. 07:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem múlt héten volt anyajegy eltávolításom. Én is kondizok, és nekem azt mondta, hogy 2 hetet kell kihagyni, a varratszedésig.
2023. dec. 4. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!