Hasamról sebészeti kimetszéssel leszedtek egy anyajegyet, de nem mondta a doki, hogy cserélnem kéne magamnak a kötést,?
Mindenhol azt olvasom, hogy x naponta cserélni kellett nekik otthon a kötést, sőt tesómnak is mikor leműtötték ő maga cserélte… nekem nem mondta, hogy cseréljem, csak hogy egy hét múlva menjek vissza, hogy ránézzen…
Egyébként eléggé fáj most , algopyrin hatásos lehet vagy mit vegyek be? Cataflamot inkabb?
Én minden nap fürdés után cseréltem, nagyon szépen be is gyógyult. Nekem a mellkasomnál volt. A cataflam jó.
Úgy csináltam, hogy 1 hétig minden este fürdés után meg minden reggel, és amikor cseréltem akkor minden alaklommal előtte befújtam octeniseptel.
Ossze van varrva, szoval nem gondolom, hogy verezne vagy barmi kijonne belole . 😟
Egy szoval sem mondta, hogy csereljem. Csak visszarendelt kevesebb mjnt egy hét múlvára, hogy megnézze a sebet és kicserélje a tapaszt…
Na most mina francot csináljak… 😩mindenki mást mond.
Eléggé fáj (ma vágták ki) szóval nem tudnám rávenni magam, hogy ma kicseréljem. :( és nincs is itthon ilyen speckó tapasz, se semmi.
Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!