Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy tudok fellebbezni orvosi...

Hogy tudok fellebbezni orvosi döntés ellen?

Figyelt kérdés

2023. nov. 14. 18:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem te csak akadékoskodsz. Ha bajod van a gyógyszerrel, mondd el az orvosnak, és ne itt akarj "fellebbezni" a választott terápia ellen. Ha ilyen rettenetesen képzett vagy a témában, mint ahogy látszatni akarod, akkor pontosan tudhatnád, hogy a két gyógyszercsoport hatékonyságában elsővonalbeli magasvérnyomás terápiaként nincs szignifikáns különbség, ami ezt indokolná.
2023. nov. 14. 21:06
 22/26 A kérdező kommentje:

"a két gyógyszercsoport hatékonyságában elsővonalbeli magasvérnyomás terápiaként nincs szignifikáns különbség"

hát akkor végülis nem mindegy? simán lehet az ACEi

2023. nov. 14. 21:35
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Erre is megkaptad már régen a válaszod, mondd el a kezelőorvosodnak, hogy te inkább acegátlót szeretnél szedni.
2023. nov. 14. 21:38
 24/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
77%
De nem értem most miért ragaszkodsz ennyire az ACE gátlóhoz? Az a lényeg, hogy jó legyen, nem? Egyébként csak úgy mondom, hogy az ACE gátlónak gyakori mellékhatása a köhögés, a mellkasi fájdalom, én még fulladtam is tőle. Sok orvos állítólag már nem is igazán tartja célszerűnek elsőként felírni, mert 5-ből 1-nek biztosan lesz problémája vele.
2023. nov. 14. 22:38
 25/26 anonim ***** válasza:
94%
Troll kérdés. A hülyegyerek hetente kiír egy ilyen ACE gátló kontra ARB kérdést.
2023. nov. 14. 22:41
 26/26 anonim ***** válasza:
28%

A válaszolóknak sincsen igaza. Én például magamat diagnosztizáltam, többször is. Az urulógus, magán, konkrétan lebszott, hogy TRT-t szeretnék. Az endokrinológus se volt hajlandó felírni, hiába alacsony. Találtam egy normális orvost azóta, és sokkal jobban vagyok normális teszto szinttel TRT... Ráadásul olyan baromságokkal jöttek, hogy el fognak tűnni a heréim, és kisebb lesz, mint egy borsó, és soha nem lehet gyerekem. Az endokrinológus azt mondta, hogy nem ír fel, mert be fogom 10 év múlva perelni, ha gyereket akarok és nem lehet. Ilyen hülyeséget... Pedig mondtam, hogy le fogom fagyasztatni előre, ha az az 1 százalék megtörténne, hogy nem tudjuk tényleg helyreállítani a termelést.

Egész fiatalkoromban jártam pszichiáterekhez pszihológusokhoz. Mindegyik félrediagnosztizált. Én magam diagnosztizáltam, hogy adhd-s vagyok, és egy ilyen orvoshoz elmentem. Amióta amfetamint szedhetek, sokkal jobb az életem. Tudok tanulni, rendet tudok tartani, időben kelek fekszem, és helyreállt az életem.

Szóval ez nem rakétatudomány, kérdező ha te inkább azt szednéd, szólj az orvosnak, ha nem írja fel, menj másikhoz. És esetleg vizsgáld ki, hogy nem vagy-e adhds, nagyon emlékeztetsz magamra :)

2023. nov. 16. 15:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!