Voltál már pszichiáternél?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés,hogy aki járt már pszichiáterhez tudna-e nekem bizonyos kérdéseben segíteni ezzel kapcsolatban? Privátban főként.
Köszi!
2023. nov. 3. 10:30
11/14 anonim válasza:
Azt még kihagytam az utolsó részből, hogy sokan kerülik a sportot, pedig fokozza az endorfintermelést, illetve szerintem a rossz dolgokat nem emésszük meg jól, ha rossz dolog történik, esetleg haláleset (ami az én életemben és a körülöttem lévőkében is egyre többször fordul elő), azt is meg kell élnünk, nem elnyomnunk, nem szabad elnyomni a gyászt. Na meg persze ha nincs körülöttünk szerető közeg, akkor tényleg befordulunk, kell az embernek a társaság, nem csak a telefonnyomkodás, amit úton útfélen látok non-stop.
14/14 anonim válasza:
Én most fogok menni jövő héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!