Voltál már pszichiáternél?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés,hogy aki járt már pszichiáterhez tudna-e nekem bizonyos kérdéseben segíteni ezzel kapcsolatban? Privátban főként.
Köszi!
2023. nov. 3. 10:30
1/14 anonim válasza:
Ez egy anonim oldal. Miért nem kérdezel itt nyiltan?
2/14 anonim válasza:
Jártam, kettőnél is. Nem segítettek.
3/14 anonim válasza:
Úgy látom, fogalmad nincs, mi a különbség a pszichológus és a pszichiáter között. Nyilvánosan kérdezz!
5/14 anonim válasza:
Voltam, de nem tetszett, nem akartak elengedni, de sikerült megszöknöm :)
6/14 anonim válasza:
A kérdéses témát illetően vannak tanácsadással is foglalkozó szervezetek:
7/14 anonim válasza:
Hármas! Ezt miért írod? Én pl PSZICHIÁTERhez járok és beszélgetünk 50 percet mindig és csak utána írja fel a gyógyszerem. Nekem baromira sokat segít.
8/14 anonim válasza:
#7: nem minden pszichiáter ilyen. Sajnos az állami szférában a többség csak épp, hogy rádnéz, gyógyszerfelírással, mindennel 10 perc alatt kint is vagy. Egy pszichológus pedig a beszélgetős terápiára megy rá, ami a gyógyszeres kezelés kiegészítése. De az nagyon ritka, hogy a pszichiáter beszélgetős üléseket tart veled, mert nem ez a fő profilja
9/14 anonim válasza:
8-as! Lehet. Nekem ilyen pszichiáterem van és tök jó, hogy nem kell pluszban még pszichológushoz is járnom.
10/14 anonim válasza:
Igen, egy nemtörődöm g@ci volt a nő. Pici rosszkedvre és szorongásra már írta is fel az antidepresszánst és a nyugtatót (éppen munkahelyet váltottam, stresszes voltam és alapból introvertált vagyok, ezért gondolta inkább teletöm mérgekkel és leszedál), azok aztán jól kiöltek belőlem minden érzelmet, és egy zombit csinált belőlem, libidó 0, a hormonoknak is jól bekavart. Mai fejjel nem rohannék pszichiáterhez, mert pl. a pajzsmirigy alulműködés tünetei között is előfordul a gyengeség, fáradékonyság, állandó fáradtságérzet, rossz közérzet, idegesség, ingerlékenység, álmatlanság, ezekre újra írná fel a mérgeket, szerencsére már rég nem járok oda, nem is fogok. Csak eltompítják az embereket, akkor se kell foglalkozni az igazi problémával. És amennyi vackot eszünk, amennyi inger ér minket nap mint nap, amennyit telefon és gép előtt ülünk, és nem megyünk ki a szabadba, így szép, hogy befordulunk, és egyből depressziósnak, meg ADHD-snak tituláljuk, illetve titulálják magukat (az utóbbit a Redditesek imádják előszeretettel magukra aggatni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!