Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Pánikbeteg (is) vagyok, és...

Pánikbeteg (is) vagyok, és szorongok... Az átlag pulzusom 80 és 90 közt van, de néha felmegy 120-ra. Az nagy baj?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és szedek szívgyógyszert. Este 1x5mg bizoprorolt. Minden reggel megiszok 2-3 energiaitalt, annélkül nem lennék önmagam. Minden este legalább egyszer felmegy 120-ra. De ez addig is így volt, amíg nem ittam energiaitalt. Ez így rendben van? 130 kg vagyok, és nem sportolok. Nincs rá ingerem. Ráadásul a skizofrénia miatt kiürültem érzelmileg. Nem kéne több szívgyógyszert szednem? (Béta blokkolót) Gyakran megszédülök. És a vérnyomásom 130/85 körül szokott lenni. Anya azt mondta többet kell mozogni, és csökkenteni a cigit, de a betegségem mellett egy valamire tudok igazán erőt fordítani jelenleg, és az a tanulás. Az érzelmi kiüresedés miatt. Mit javasoltok?

2023. nov. 2. 19:23
1 2
 11/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Én is Bisoprololt szedek, 5mg-ot, csak nem 20 évesen, napi 1 energiaitalt ittam nemrég még, de basszus hogy lehet napi 3-at inni ilyen panaszokkal, nem csoda a néha 120as pulzus, plusz cigi..... Ezt nem értem. Nekem 110-130 volt az átlag pulzus, de ahogy kiderült, letettem az energiaitalt. Néha 1-1 e.ital lehet, de én régebben függó voltam és tudom, ha 1et iszok, akkor utána napokig nem tudnám lerakni, szóval inkább 1-et sem.
2023. nov. 3. 07:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Umm kihívtam a mentőt, mert felment 150-ra a pulzusom
2023. nov. 3. 08:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt mondták, nincs semmi bajom
2023. nov. 3. 08:26
 14/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Kiugró értékek mindig lesznek, azzal nem kell semmit sem kezdeni. Te mivel méred amúgy a pulzusodat?
2023. nov. 3. 09:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Stopperórával
2023. nov. 3. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!