Letrox ára miért emelkedett 211 Ft-ról hirtelen 1409 Ft-ra?
Figyelt kérdés
Eddig 211 Ft-ba került amin 845 Ft támogatás volt. Egyik hónapról a másikra megemelkedett az ára 1409 Ft-ra és már nincs rajta támogatás.
Valaki tudja, hogy pontosan mi ennek az oka? 7-szeresébe kerül most így.
A dobozán rajta van, hogy "Megváltozott segédanyagok".
2023. okt. 24. 21:16
42/43 anonim válasza:
Az 50-es Letrox ára valamiért viszont nem változott :)
43/43 anonim válasza:
NEAK vagy orvosodtol meg kell kerdezni. Vagy 3. kategoriaju emelt tamogatasra irta fel (veletlen) vagy a nem tudom szorakozik a NEAK. Az emeltbol azt hiszem van 50% 70% es 90%. Volt, hogy en is emelt irta fel a doki, de nem tudtam milyen tamogatasra - eddig mindig 90% emeltre. Aztan nagyot neztem amikor kertek tolem ~9000 Ft-ot. Na akkor mondtam, hogy bocsanat beszelek az orvosommal telefonon, majd mondta helyettesiti, es megkaptam ~500 Ft/db ert. 5 percen belul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!