Letrox ára miért emelkedett 211 Ft-ról hirtelen 1409 Ft-ra?
Figyelt kérdés
Eddig 211 Ft-ba került amin 845 Ft támogatás volt. Egyik hónapról a másikra megemelkedett az ára 1409 Ft-ra és már nincs rajta támogatás.
Valaki tudja, hogy pontosan mi ennek az oka? 7-szeresébe kerül most így.
A dobozán rajta van, hogy "Megváltozott segédanyagok".
2023. okt. 24. 21:16
11/43 anonim válasza:
Nekem most írtak fel életemben először Letroxot, és normatív támogatással 144 forint volt. Meg is lepődtem, mert ahhoz vagyok szokva, hogy nagyon drágák a gyógyszerek.
12/43 A kérdező kommentje:
Hány mg-os Letrox volt?
2023. nov. 29. 15:45
13/43 anonim válasza:
50 (25 mg-ot kell bevennem naponta, így felesével szedem), Szegeden vettem a Kossuth Lajos sugárúti éjjel-nappali patikában.
14/43 anonim válasza:
100 mkg-os Letrox júliusban 945.-Ft volt.
15/43 A kérdező kommentje:
#14 és most mennyi?
2023. dec. 11. 22:15
16/43 anonim válasza:
Ugyanannyi volt még utána 1x, most nem tudom.
17/43 anonim válasza:
14, 16-os vagyok
Ma vettem 100 db 1oo mkg-os Letroxot 985.-Ft-ért.
18/43 Scrap válasza:
2023. 12. 29-én a Letrox 125 mikrogramm készítmény 1270Ft volt, amin meglepődvén én is feltettem a kérdést. A válasz úgy szólt, hogy ez az egy ára van támogatási kategóriától függetlenül. A probléma az adagolásban jelenhet meg, ugyanis például az L-thyroxin esetén nincs 125-ös, amit nem is értek. 18 éven keresztül szedtem az utóbbi készítményt, amikor emelni kellett az adagot 100 fölé, akkor szembesültem a ténnyel. Amennyiben elhisszük, hogy bármelyik pótolható bármelyikkel, az rendben van, de a segédanyagok különböznek, amit bizonyos személyek esetében érdemes lehet számontartani.
19/43 anonim válasza:
Családbarát kormány, mely előre megy nem hátra. Remélem lassan mindenki szeme felnyilik, hogy tulajdonképpen magasról tesznek az emberekre.
20/43 anonim válasza:
Köszönjük ezt is a Fidesznek és azoknak is akik rászavaztak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!