Derék fajdalommal hová kell menni? Mit tudnak vele csinálni?
Figyelt kérdés
Két napja fáj de mozdulni és menni is alig tudok, hogy zajlik egy ilyen ellátás hogyan tudnak segíteni?2023. okt. 17. 06:35
1/8 anonim válasza:
Ortopédiai szakrendelést érdemes felkeresni, esetleg egy gyógytornászt.
2/8 anonim válasza:
HA reumás eretű a fájdalom: reumatológia
HA rossz tartás miatt: ortopédia
HA beleset eredménye: traumatológia
HA pedig gyenge az alsóhát-derék izomzata, akkor valóban gyógytornász, vagy hát-derék izomerősítő gyakorlatok.
3/8 anonim válasza:
Írd egybe, akkor azt is jelenti, amire gondolsz. Így írva a derék jelentése: derekasan.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. okt. 17. 08:59
5/8 anonim válasza:
4: Egyébként jobbulást, kitartást!
6/8 anonim válasza:
Nekem pl elso korben haziorvos csekkolta, bizonyos pontokat nyomkodott, hogy lassa, mi nem. Aztan volt, mikor ultrahangra mentem, akkor gyanusan feloldalt vesetajon fajt, es kiderult minden szerv rendben, de becsipodott egy ideg a csigolyaknal, es izomba sugarzott a fajdalom. Ezt a radiologus mint nem illetekes orvos allapitotta meg, o is megtalalta a hatamon azt a pontot, ahol becsipodott.
Azt ertem ezalatt, egy odafigyelo orvos meg tudja mondani, mi nem, vagy mi igen.
7/8 anonim válasza:
Ja, es akkor nagyon eros kenocs segitett, nem volt szuksegem injekciora.
8/8 Senior Séf válasza:
Hirtelen jelentkezett a fájdalom. Ebben az esetben nagy valószínűséggel idegbecsípődésről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!