Eesztn miért nincs fent az ehr dokumentum? Se a pár napja történt ellátásomról,se egy 2018-asról.Akkor mi értelme van ennek? Nekem kötelességem megosztani hol,mikor voltam,a dokinak meg a dokumentumot nem?Nyomorultak (az illetékesek természetesen)...
Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 17:40
1/5 A kérdező kommentje:
Az említetteken kívül,több (KÜLÖNBÖZŐ)ellátásról nincs fönt.Ezeket csak példa kedvéért írtam.
2023. okt. 13. 17:44
2/5 anonim válasza:
Nem tudom..
Nekem minden ellátás, lelet, beutaló, kezelés fenn van.
Azért nem sok évre visszamenőleg, de legalább 5 éve fenn vannak.
Jogosultság (kormányablak?) kell a megtekintéshez.
3/5 A kérdező kommentje:
Persze, minden jogosultságom meg van(ügyfélkapun jelentkeztem be). Ellátás fent van. Csak a dokumentum nincs. :) És nem egy adott dokitól,hanem mondjuk 5-8 ,akik 5-8 különböző helyen rendelnek.Ez „kicsit" inkorrekt,hogy én osszam meg mikor,hol voltam(persze bizonyos munkához szükséges),de a dokumentum nyista.De egy szó mint száz: az egész eeszt egy hasztalan hulladék .Pont olyan,mint aki kitalálta. :)
2023. okt. 13. 18:18
4/5 anonim válasza:
Amikor átkattintasz a dokumentumos fülre, újra be kell írnod az időszakot. Nem marad benne.
Esetleg emiatt?
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor sincs benne. De azért köszi. Megtaláltam az email címüket. Majd írok egy nem finom levelet ennek a senkiházi csürhének. :) Neked pedig köszi a segítséget! :)
2023. okt. 13. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!