Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Műtétnél kik vannak bent?

Egy kérdés kérdése:

Műtétnél kik vannak bent?

Figyelt kérdés
Köldöksérv vagy bármilyen műtét alatt kik vannak vagy lehetnek bent a műtőben?

#műtét #Kik vannak bent
2023. okt. 3. 10:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Operáló orvos, asszisztensek, altatóorvos. Illetve lehet bent medikus, hogy tanuljon.
2023. okt. 3. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Nálam: 2 operáló sebész+1 rezidens

1 aneszt assziszent orvos+1 aneszt asszisztens+1 aneszt asszisztens tanuló

1 műtősnő, 1 műtőssegéd.

Nem agyműtétem volt, csak epekő, de ilyen sokan voltak akkor éppen.

2023. okt. 3. 13:10
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Nem sok minden rémlik nekem. De erre emlékszem hogy vkia műtőben ultrahangozott hogy mekkora a sérv, közben mondja nekem hogy milyen kövér vagyok, nem szabadna magát müteni, ő biztosan nem vállalná, hála istennek nem a betege vagyok. De ezt az operáló orvos dönti el!

Aztán oda jött egy másik ember, össze veszett ezzel az uh emberrel. Aztán hirtelen aki bejött oda szól hogy nem önről beszélünk bocsánat.

Még arra emlékszem hogy nagyon nagy feszültség volt a műtőben

De nem tudom hogy ki volt az az ultrahangos emberke.

2023. okt. 4. 08:46
 4/13 A kérdező kommentje:

Kiegészítem az előző írásomat:

Ugye két órakor toltak be a

műtőbe, ott az altatóorvos hisztizett hogy haza akar menni ez nem lesz egy órás műtét mert hogyha xy nem akar dolgozni nem jött be.

Rettentő feszültség volt, többször altattak már ugye de ilyet még soha nem tapasztaltam ami akkor ott volt körülöttem

2023. okt. 4. 08:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz emlékeid vannak. Ők is csak emberek, túltetheltek és stresszesek. A műtét sikeres volt?Nagyon kevés orvos van.
2023. okt. 4. 11:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen sikeres volt. Elhiszem hogy túlterheltek, de így nem beszélünk senkivel. Tisztában vagyok vele hogy van mit leadnom. Így se vagyok magabiztos, ezek után meg pláne nem.
2023. okt. 4. 12:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon durva sztori. Sajnálom, hogy ez történt veled. Nem normális, ahogy viselkedtek.
2023. okt. 4. 15:58
 8/13 A kérdező kommentje:

De ha megyek kötőzésre, szóvá teszem.

Köszönöm szépen, idővel túl teszem magam rajta.

2023. okt. 4. 18:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy, hogy ennyire megszólt az orvos?
2023. okt. 4. 19:25
 10/13 A kérdező kommentje:
115
2023. okt. 4. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!