Vastagbél tükrözés mennyire fáj?
Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban nagyon fàjt a hasam és el mentem orvoshoz, csinàlt ultrahangot,megnyomkodta és kért vastagbéltükrözést is. Azt mondta nagy valószínűséggel gyulladás. Holnap lessz a vizsgálat.2023. szept. 28. 17:03
1/15 anonim válasza:
Ha még gyulladt is akkor nagyon fáj. Mesélj amúgy, hol az a hely ahol egyik napról a másikra megcsinálják ezt a vizsgálatot?! A mai világban...
2/15 anonim válasza:
1-es: Magánrendelésen. ha nem is egyik napról a másikra, de nagyon sok vizsgálatra egy héten belül lehet már időpontot kapni.
3/15 anonim válasza:
Nem fáj, csak kellemetlen, hogy valaki ott matat. Mármint a tudat. Èn már kétszer voltam. Először marha rossz volt (a tudat), de belegondolsz, hogy a doki ezt csinálja napi szinten többször, akkor talán el tudod engedni, ha kínosnak érzed.
Másodszorra már úgy voltam, hogy nem érdekel.
A lényeg, hogy ne feszülj be. Lazulj le. Nekem az segített, hogy a falon lévő képet néztem, arra koncentráltam.
4/15 A kérdező kommentje:
1 Az borzalmas akkor. Magánban. De amúgy nem egyik napról a másikra mert tegnap előtt voltam orvosnál és holnapra van magánba időpontom.
2023. szept. 28. 17:24
5/15 anonim válasza:
Pár éve voltam. Nem vagyok benne biztos, hogy vastag vagy csak végbél. De adtak bódító inkekciót, így szinte észre sem vettem. Csak előtte hashajtózni kellett, meg utána pihennem.
6/15 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem hogy nem lesz olyan nagyon fájdalmas, mert nagyon nem bírom a fájdalmat
2023. szept. 28. 17:29
7/15 anonim válasza:
Nem fajdalom, inkabb kellemetlen, zavaro erzes. A ferjem szerint az elozo napi hashajtas talan rosszabb erzes volt.
8/15 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is így lessz
2023. szept. 28. 21:45
9/15 anonim válasza:
Kellemetlen, de nem fáj. Nyugodj meg!
10/15 A kérdező kommentje:
Aludni se bírok annyira tartok attól ami lessz.
Köszönöm mindenki válaszát
2023. szept. 29. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!