A magán rendelőkben vajon látják az orvosok hogy hol melyik orvosnál jártam még amikor beírják a taj számomat?
Igen. És nem magánban is látják, hogy milyen magánnál voltál.
Eeszt-ben minden ott van. Kivéve pár érzékeny adat, pl. HIV fertőzés, nemibetegségek, mentális betegségek. Azokat csak az adott területtel foglalkozók látják.
De be lehet állítani, hogy senki ne lásson semmit. Szerintem ez nem túl célszerű.
TAJ-szám alapján mindent látnak és tudnak rólad. Ha akarnád sem tudnád eltitkolni. A beállításokkal nem mész semmire, mert az orvos aszt is látja, hogy levannak tiltva dolgok, 10-20 telefonálás és azokat is látja ami addig elvolt rejtve.
Én is tiltottam le dolgokat, az orvos felált kiment a szobából, és 15 perc után vissza jött, és elmondta azokat a dolgokat amik levoltak tiltva.
Akkor, ha elmegyek egy pszichológushoz első konzultációra, azt nem látják?
Nem szedek semmit , csak szeretnék valakivel beszélgetni.
És hogy lehet letiltani?
Van egy fogorvos akihez jártam és mikor megtudta hogy máshoz is elmentem nem látott el többször
Az ilyen hülyék miatt kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!