Mi az hogy nem férnek hozzá az EESZT-hez a rendelőkben?
Az EESZT-hez csak orvosi belépéssel lehet hozzáférni. Sokszor az asszisztens csinálja számítógépes munkát, az orvos ott sincs.
Illetve ha be is lépne, a kedves háziorvosok többsége nem teszi fel se a beutalót, se semmi ambuláns lapot.
Vagy egyszerűen nem is működik a rendszer.
En az eeszten meg sose kaptam beutalot, nem is tudtam, hogy lehet ilyet. Mindig papir alapon adja az orvos, azt viszem magammal.
Csak az eremenyeket szoktam online ott megkapni.
Ahhhh :/
Akkor lehetne a rendelo is mas. V vmi. Na m1, ertem, koszi szepen :)
Sajnos nincs rendesen megcsinálva, a rendelőben én annyit látok, hogy valaki január 3-án megjelent a háziorvosnál, de a beutaló nincs ott. Vagy még ennyit sem látunk.
Bár sok háziorvos értelmes beutalót sem küld, pedig illene röviden leírni, miért is érkezik a beteg, esetleg némi gyógyszerelés, a falra mászunk a kis fehér és piros ovális tablettát szedek-től.
Szóval van mit csiszolni, egyébként akad hiba, megszakad, nem működik, nem megy fel a felhőbe...
A legtöbb beteg, de még az orvosok is a "labor"-t a vérvétellel azonosítják. Pedig azzal még csak a minta van meg. Utána bekerül ez a minta az "igazi laborba", ls ott el kell végezni belőlük a kért vizsgálatokat. Napi mondjuk 1500 mintán.
A kérdező belegondolhatna, ugyan hogy juthatna el az az információ, hogy konkrétan milyen vizsgálatokat kell elvégezni az ő mintájából, a mobiltelefonja képernyőjéről a laborautomata számítógépére! Napi 1500 társáéval egyetemben.
Nem olyan egyszerű ez, amilyennek látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!