Műtétre ki kell kérni a vércsoport eredményt is, vagy azt a kórházban úgyis tudják?
Ma néztem a laboreredményemet neten, és a lap alján annyi van, hogy "Véradóba továbbítva. Kérjük vércsoport eredményéért a Véradó Állomáson jelentkezzen"
Nem tudom szükségem van-e erre a papírra is, vagy ezért nem muszáj beutaznom a kórházhoz, hiszen ők gépből úgyis tudják mit kell majd adniuk ha szükséges?
Igen, minden műtét előtt kérnek vércsopormeghatározást és ellenanyagszűrést.
De ehhez biztos adott is beutalót a kezelő orvosod.
#1 Igen volt rajta vércsoportmeghatározás is, de a vért egy helyen vették le, és a laboreredményért nem mentem vissza, mert azt feltöltik az egészségügyi adatbázisba, amit ügyfélkapuval meg tudok nézni, de a vércsoportost ezek szerint nem teszik fel.
Tehát elvileg az is kész, de a kérdésem az volt, hogy ezért akkor be kell mennem, vagy úgyis látják ők azt, ahogy a laboreredményt meg minden vizsgálat doksiját.
Összeszámoltam: vagy hétszer volt már vércsoportmeghatározásom és mindet a kórház kérte és a kórházban végezték el és a kórház kapta meg az eredményt.
9-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!