Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért kell befizetnem a TB-t...

Miért kell befizetnem a TB-t ha előtte és azóta is van munkahelyem?

Figyelt kérdés

Van hátra tartozásom, mert kb. 15 napig nem volt munkahelyem, és ezért folyamatosan ezzel zaklatnak, pedig azóta lassan 3 hónapja lesz munkahelyem. Miért lenne nekem kötelező befizetni ezt az összeget? Tudtommal nem is kötelező fizetni a TB-t? Ha pedig nem fizetem be ezt a 3400 forintot akkor nem kapok orvosi ellátást holott azóta minden hónapban majdnem 100.000 forintot befizetek TB-re? Hogy is van ez?

Egészségügyi szolgáltatási járulék a neve.

2023. szept. 15. 16:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
49%

29.

1. A kérdésben mèg összekeverted a TB-t az egészségügyi hozzájárulással szóval a kommentek felé arról szólt hogy megèrtsd hogy valamit rosszul gondolsz.

2. Tartozol. Pont.

3. Akkor is tartozol ha tovább hisztizel.

2023. szept. 16. 14:24
 32/32 anonim ***** válasza:

"ezért elvből elvetem a TB intézményét"

Hát fiatal barátom, hidd el az ország többsége így van ezzel, én méga rengeteg közlekdési lámpát is elvetem meg az egész forgalomszabályozás rendszerét a körforgalmak javára, de attól még ezen a kormány nem változtat, és ezzel ez a nép nem tud és nem is akar mit kezdeni.

Ez a kollektíve cumiág, az ára a magyarlétnek...

2023. szept. 16. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!