Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Befogadnak vérvételre ha...

Befogadnak vérvételre ha benéztem az időpontot?

Figyelt kérdés

Kispesi Sztk Synlabhoz volt ma időpontom de mindenhova holnapot írtam, hogy holnap kell mennem.... Hívtam volna őket de már nem voltak bent mert 2kor esett le a tantusz.

Szerintetek elzavarnak ha holnap oda megyek úgy, hogy aznapra nincs időpont? Várandósság miatt lenne a vérvétel minden beutalóm papírom megvan hozzá :(

2023. szept. 12. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lutri, próbáld meg. Simán lehet sajnos, hogy a rendszer nem engedi, hiába akarnának jófejek lenni.
2023. szept. 12. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincsenek túlterhelve.
2023. szept. 12. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van, egy próbát megér, Kispestre nem jellemző egyébként, hogy egy terhes nővel kötekedjenek egy ilyen probléma miatt.
2023. szept. 12. 17:12
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ott ha jól tudom eleve van a sorszámhúzó automatán terhességi menü, őket előre szokták venni, de hogy pontosan hogy működik nem tudom. Menj oda és lesz, ami lesz.
2023. szept. 12. 22:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem problémáztak! :)

Rendesek voltak!

2023. szept. 18. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!