Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Feljelenthetem az üzemorvost,...

Feljelenthetem az üzemorvost, ha akadályoz a munkavégzésemben?

Figyelt kérdés
Középiskolai tanárként ha vérnyomásmérésre kerülne sor, megszakítom az eljárást. Köztudott, hogy jogellenes, ha nem a megfelelő végzettségű pedagógus tartja az adott tárgyat, pedig kénytelen lenne más szakos tartani a matematikát.

2023. szept. 10. 09:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Bocs jav.pont óra
2023. szept. 10. 14:18
 22/26 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez akkor tanár, amikor én a római pápa. Ez egy sutyerák, önkényes, öntörvényű, flegma, maias pötsch, aki itt trollkodik. Egy igazi pedagógus elvileg lényegesen intelligensebb, mint ez a scheggfej.
2023. szept. 10. 14:55
 23/26 anonim ***** válasza:
64%

Az iskolai üzemorvost nulla %-ban érdekli bármi is. Tudja jól, hogy nem veszélyeztetsz senkit, egyszerűen nem olyan a munkaköröd. Ezen nem kell rugóznod, pláne nem ilyen stílusban.

Nálunk megnézi a látást és a vérnyomást, esetleg meghallgat. A szomszéd suliba másik orvos jár, ő zoom-on csinálta meg már tavaly is. Kb. ennyire fontos a dolog.

2023. szept. 10. 18:36
 24/26 A kérdező kommentje:
Akkor nincs semmi félnivaló. Kezeltetni pedig fogom, de csakis szakorvossal.
2023. szept. 10. 18:53
 25/26 anonim ***** válasza:
68%
Orvosként az a véleményem, hogy pszichiátriai szempontból vagy alkalmatlan.
2023. szept. 11. 17:56
 26/26 anonim ***** válasza:
61%
25-ösnél a pont gyerekek!
2023. szept. 12. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!