Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért kérdezhették ezeket?

Miért kérdezhették ezeket?

Figyelt kérdés

Kitöltöttem az 588 kérdéses pszichiáter felírt lapot, és voltak olyan kérdések, hogy

- Ön szokott nagyokat böfögni?

- Szeretne katona lenni?

- Szeretne újságíró lenni?

- Ön szokott horrort nézni?

És ilyenek. Ezek mire adhatnak választ nekik?

2023. szept. 3. 09:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem például transzneműség diagnosztizálásához kellett kitöltenem, de szerintem ez egy elég elavult teszt, de biztos jó még valamire…

De az is biztos hogy nem attól leszel férfi mert katona szeretnél lenni, és nem attól leszel nő, hogy nem böfögsz

2023. szept. 3. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Hu nem tudom , de ez nagyon erdekes lehet, en is szivesen meghallgatnam mit mondanak rolam. Szerintem a katona resz es a horror azert, hogy erdekelnek e a fegyverek, az eroszak, akarsz e verekedni vagy olni en ilyesmire gondolnek. De tavol all tolem a pszichologia, ugyh csak tippelek en is, bocsi, ha hulyeseget irtam
2023. szept. 3. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
#1es de erdekes, amit irtal, erre nem is gondoltam volna. #2 es vagyok, hat biztos, h nem attol lesz ferfi v no, m imadom az izesitett sort es oriasiakat szoktam bufogni tole sokszor direkt is , erre parom megszolal, h ejhhaa durvabban tolom, m egy ferfi😂
2023. szept. 3. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!