Littmann master cardiology vélemények?
Talán ha képes lettél volna normálisan leírni az eszköz nevét - ami fonendoszkóp ugyebár - akkor még valamennyire komolyan is lehetne venni a kérdésed.
Mellesleg egy intézményi mentőtiszt nem a munkaadója felszerelésével dolgozik? Amúgy meg egy ilyen egyszerű eszközből mind alkalmas arra, amire készült - egyes emberek bömbölő zenékkel kinyírt füleivel ellentétben.
Nem gondolom, hogy azért mert egy rövidítést máris komolytalan lenne a kérdésem.
Egyébként meg attól függetlenül hogy a fonendoszkóp az alapfelszerelés része, a tanulmányai során minden mentőtiszt hallgatónak venni kell! Hiszen a sajátoddal fogsz gyakorolni.
A hasonló kommentelők kérem kíméljenek, nem fogok senkivel szájkaratézni.
Az összes szakmabeli “foninak” nevezi, kétlem hogy ön eü dolgozó lenne, akkor miért kommentel? Az orvosok is maguknak veszik a képzés alatt.
A kérdésre viszont sajnos nem tudok válaszolni, sebészként beérem a Littmann Classic III-al. Mentősként biztosan szereznék egy drágábbat/jobbat.
Kérdés:
Littmann master cardiology vélemények?
Válasz:
350+ eurós árral egy high-tech mobiltelefont, önfelhúzós svájci-karórát, elektromos rollert (drága ritkaföldfém mágnesekkel a motorban és kobalt oxiddal az akksiban), stb. - de egy műanyag tapintóból, összekötőcsőből, fémpántból álló, cca. 10 euró előállítási költségű cuccért - hát a sokk még egy ideig el fog tartani...
Olyan egészségügyre szerintem nincs szüksége az átlagos magyarországi embereknek, ahol a "jajjdeszegényalulfizetettcsóró" dolgozók ilyesmire nem sajnálják a pénzt!
Ezzel elárulta hogy fogalmam sincs a fonikról.
#5 - állításodat indokold is meg, mert érvekkel meggyőzhető vagyok!
Egész életemet a műszertechnológiáknak szenteltem, ezért valószínűleg én többet tudok az orvosi műszerek működéséről, mint bármilyen átlagos orvos. Nem téveszt meg a nagyon kidolgozott eszközök látszólagos egyszerűsége sem - de ami túlzás az túlzás!
:)
Ha szeretnél és van rá pénzed vegyél, mondjuk tanulóként szerintem nem sok ember szaladgál ilyennel.
A másik, hogy vigyázni rá, sajnálni fogod ha leejted, összepiszkolod, elhagyod, leeszed, lenyúlja valaki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!