Az orvos nem kért széklet vizsgálatot csak felírta a gyógyszert, nem ártok ha így beszedem?
Figyelt kérdés
Több kg-t fogytam mindenféle változtatás nélkül. Gyengének érzem magam és bugyorog a hasam. Elküldtek vérvételre, de felírtak féreghajtót is, anélkül, hogy széklet vizsgálatra küldtek volna. Ezt a gyógyszert be lehet csak úgy szedni? Anélkül, hogy igazolt lenne a fertőzés, árthat valamit, ha esetleg más a bajom? A vérképbe nem zavar be?2023. aug. 23. 10:29
11/12 A kérdező kommentje:
Most voltam vérvételen, tökéletes lett. Csak a vizeletben volt VVT 5-ös érték csillagos. De igazából sikerült visszaszednem most 1.5 kg-mot az elmúlt héten a mai napig, jobban is érzem magam, mert elkezdtem tömni magam kajával. A hasam is rendeződött… szóval nagy gond valszeg nincsen..
2023. aug. 25. 22:12
12/12 anonim válasza:
#3. A vérvételben mit kell figyelni, melyik érték utal bármilyen bélparazita jelenlétére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!