Ha el lett volna mosódva a röntgen kép, azt az orvos látta volna és szólt volna?
Figyelt kérdés
Pár hónapja köhögök már, most tüdőröntgenre küldött a háziorvosom. A tüdő orvos azt mondta, nem lát semmit a tüdőmön, a tüdőm egészségesnek néz ki. Ellenben én kicsit paranoiás vagyok, azon gondolkodom már két napja, nem-e azért tűnik egészségesnek a tüdőm, mert elmosódott volna a röntgen kép.2023. aug. 19. 08:35
1/7 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy elmosódott a kép! Ez nem telefonon készített felvétel, ami csak úgy bemozdulhat, hanem profi dolog.
2/7 anonim válasza:
1
Lehet olyan, hogy nem sikerül jól egy röntgenfelvétel, de olyankor ismétlik.
Hány olyan kérdés született már itt gyakorin is, ahol itt paráztak az emberek hogy "jajj, pénteken voltam tüdőszűrésen és hétfőn hívtak hogy menjek vissza szerdán, de semmit sem mondtak a telefonba, tuti hogy találtak valamit?!", majd ők maguk írják le, hogy azért hívták vissza őket, mert nem sikerült jól a felvétel és újat csináltak.
Kérdező, ha nem sikerült volna a röntgenkép valami miatt, akkor visszahívtak volna és ismételték volna. Szóval ez miatt ne stresszelj.
3/7 anonim válasza:
2-es: igazad van, én csak arra akartam felhívni a kérdezö figyelmét, ha szerintük minden rendben van, akkor garantáltan nem elmosódott felvételt láttak. Meg az is ritka, hogy valamiért nem jól sikerül a felvétel.
4/7 anonim válasza:
3
Persze, én sem támadásként írtam amit írtam.
5/7 anonim válasza:
Tudom, nem is úgy értettem, csak mások felé akartam egyértelmüvé tenni.
6/7 anonim válasza:
A kohogesednel kizarta a rontgen a legrosszabbakat. Attol meg tudni kene, mi okozza. Meg voltal fazva elotte? Allergia? De az a lenyeg, hogy semmi komoly oka nincs, ami a tudodet illeti, ezt elhiheted.
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem és ilyen nem is fordulhat elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!