Kovasky kérdése:
1 hete tömték be a fogam ami elég mélyen szuvas volt . Azóta enyhe fájdalom van . Nem tudom várjak még vele 1-2 hetet utána menjek vissza ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 10:05
1/3 anonim válasza:
Menj a fogorvoshoz és megnézik mi a baja. Sztem ha nagyon fáj akkor menj.
2/3 anonim válasza:
Tul kozel van a tomes az ideghez. Nekem harom ilyen volt. Ebbol ketto gyokerkezeles lett tobb honap mulva. A harmadik fog viszont tobb honapos erzekenyseg utan megnyugodott, es kb 15 ev eltelt, teljesen jo.
Eloszor is vigyaznek meg, tul meleget, tul hideget ne. Ha gyokerkezeles lenne a vege, akkor ugye idohuzas, de nem biztos. Ha meg nem igazan faj, csak erzekeny, turelemmel lennek. Vagy eppen mehetsz orvoshoz, megrontgenezheti. De alattomos elegge. A mely tomes meg ha kicsi is, necces, az ideghez kozel van.
De ahogy mondtam, egyik ilyen fogam hepiend lett.
3/3 A kérdező kommentje:
1 hetet várok még mert mostanában meg néha ki áll eddig meg folyamatos enyhe tompa érzést éreztem . A fájdalom nem erősödik.
2023. aug. 9. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!