Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szombaton futottam és felbukta...

Szombaton futottam és felbuktam egy kerék gumiban, másnapra pedig triplájára dagadt a bokám és fáj, ha ránehezedek. Lehet valami probléma?

Figyelt kérdés

2023. aug. 7. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem, nem lehet.
2023. aug. 7. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Sürgősségi, most.

Ha szerencséd van, csak ficam, de ez szalagszakadástól a törésig bármi lehet. A röntgen a minimum, amit meg kéne csináltass!

2023. aug. 7. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, van. Fáj a lábad.
2023. aug. 7. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet. Nem muszáj éjszaka rohanni a baleseti sebészetre, hogy egész éjjel ne aludj, de holnap reggel, elemózsiával és vízzel felszerelkezve igen. Addig ne állj rá, székre hajlítva-toligálva egylábon mozogj, amennyit muszáj.
2023. aug. 7. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így volt. Végül rájöttem hogy törés (több nap után) de nem mentem dokihoz és kicsit rosszul forrt össze. Én is azt javaslom menj el, ha van tb-d és nem javul. Bár legyen szerencséd és reméljük nincs gáz!
2023. aug. 7. 20:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer úgy jártam hogy futás közben rosszul léptem.És nagyon feldagadt a bokám,ráállni se tudtam.Viszont nem volt lila így nem mentem orvoshoz.És pár nap alatt el is múlt addig meg bicegtem.De ezt semmiképp nem ajánlom,minden eset más.menj és nézettesd meg inkább,biztos ami biztos!
2023. aug. 7. 22:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Egy rôntgen nem àrtana!
2023. aug. 8. 00:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Doki, röntgen minimum

Nem akaros hogy rosszul osszeforrt szalag vagy csontserules miatt evekig terapiara kelljen jarnod

2023. aug. 8. 16:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Na elmentél orvoshoz?Mi lett a vége?
2023. aug. 17. 21:05
 10/12 A kérdező kommentje:
nem mentem el végül, még mindig be van dagadva de nem fáj csak ha megnyomom..
2023. aug. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!