Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ideggyulladás fájdalom csillap...

Ideggyulladás fájdalom csillapítása vagy a probléma megoldása egyéb módszerekkel?

Figyelt kérdés
Jó estét! Tudom,ez nem az a közösség,ahol nem ítélkeznek mások felett. Rendben van,elfogadom és ha velem is ez történik,hát azt kívánom,bárcsak ez lenne a legnagyobb fájdalmam az életben,hogy mások mit gondolnak rólam. Kínzó fájdalmakkal ébredek már 1 hete,a bal derkamtól lefelé a bal lábamba egészen a talpamig érzek erős fájdalmat. Próbáltam flectort por formájában,tapasz formájában,Novalgin 500 tablettákat,különböző orvos által felít erős és nem olcsó gyógyszereket. Ezek ideiglenesen,pár óráig csökkentették a fájdalmat,de nem segítettek a mozgásomban. Mellékhatásokat is tapasztaltam,ugyan enyhéket,de hirtelen hasfájás és levertség,depresszív gondolatok. A főnököm tanácsára vásároltam kokaint,nyilván nem a dzsungelben főzték valahol ecuadorban,tudom,de minőségi volt. Segített,csökkentette a fájdalmat és könnyebben mozgok. Ez van velem 1 napja. Jelenleg jobban vagyok,gondolom csak ideiglenesen. Ez a fajta kezelési mód fenttarthatatlan számomra,nem vagyok milliomos. Milyen szakemberhez fordulhatok,akiért nem kell a gatyámat is zálogba adnom? Magyarországon keresem a gyógymódot,mert a jelenleg elérhető magyar orvosok is fejlettebb szakértői segítséget tudnak nyújtani,mint abban az országban,ahol most élek. Megfizethető legyen,legfejjebb 800 eurót tudok kifizetni. Matematikát oktatok alsótagozatos magántanulóknak és egyre kevesebb a munkám. Köszönöm az értékelhető segítséget,jó egészséget kívánok!

#gyulladás #orvosi segíség
2023. júl. 15. 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:
2023. júl. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!