Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » BNO D5800 Örökletes sphaerocyt...

BNO D5800 Örökletes sphaerocytosis betegséggel adhatok vérplazmát vagy esélytelen? Gondoltam jól jönne az a havi plusz pénz, de kétségeim vannak.

Figyelt kérdés
[link]
2023. júl. 30. 20:21
 1/2 anonim válasza:
Ezt az orvosnak kell eldönteni. Nekem is van problémám a vérképemmel, évekig nem mentem vért adni. Egyszer barát rávett, azóta 100 felett adtam vért és plazmát. Minden véradás és plazmaadás előtt van orvosi vizsgálat. Menj el, vidd a leleteid, és mutasd meg. Akkor kapsz megbízható választ a saját esetedre. Csak ne titkolózz, fix a lebukás! Minden jót!
2023. aug. 7. 14:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Én Crohn betegként járok, mindig jók az eredményeim, eltitkoltam. De a vérszegénységgel fix nem fognak engedni, mérnek hemoglobin szintet ha nincs meg 150 nem engednek...
2023. aug. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!